Naposledy o cenzuře ve Zvědavci

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/zvedavec/2002/09/380-naposledy-o-cenzure-ve-zvedavci.htm

Vladimír Stwora

Dnes bych rád uzavřel odpověď na otázku v anketě "Zrušit cenzuru v příspěvcích čtenářů" v článku Do třetice o cenzuře. Anketa běží od 22. srpna, odpovědělo na ni do této chvíle 124 čtenáři, tedy asi jen každý pátý z těch, kteří článek četli. To také do jisté míry ukazuje na "horkost" dané otázky. Asi pro řadu lidí není až tak důležitá.

Zde jsou výsledky:

[Výsledky ankety o tom, zda zrušit cenzuru]

Slíbil jsem vám, že rozhodnete-li se pro jakékoliv jiné řešení, než to, které by znamenalo zrušení jakéhokoliv zasahování, odstraním z vašich komentářů IP adresu. Svůj slib plním, programové změny provedu v několika dnech. Ponechám ale možnost zobrazit všechny příspěvky z určité IP adresy, i když samotná adresa už zobrazována nebude. Domnívám se, že je někdy docela zajímavé číst "historii" jednotlivých přispívatelů.

Realitní poradna ve Zvědavci končí

Stephan, řečený Baron, se rozhodl ukončit svou spolupráci se Zvědavcem. Baron si rovněž přeje, abych zrušil jeho tři články v rubrice Příspěvky čtenářů. Důvodem je to, že nepíšu tak, jak by si přál. Vadí mu mé kritické články proti Američanům a židům.

Vyhovuji mu a jeho články ruším. Chtěl jsem Baronovi poděkovat za jeho čas, kterým věnoval odpovědím čtenářů na otázky kolem realit v Americe.

A anketa na závěr

Forum na Zvědavci není příliš funkční. Domníváte se, že by mělo zůstat?

Ponechat forum ve Zvědavci?
Ano
Ne
Komentář:

Článek byl publikován 1.9.2002


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.