Finanční teroristé chtějí globální měnu, globální centrální banku

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2010/05/3728-financni-teroriste-chteji-globalni-menu-globalni-centralni-banku.htm

Paul Joseph Watson

Během nedávného projevu na konferenci elitářů ve švýcarském Zurichu šéf MMF Dominique Strauss-Kahn vyzýval k zavedení globální měny, podporované globální centrální bankou, která by mohla fungovat jako „půjčovatel poslední instance“, v případě závažných ekonomických krizí, což by představovalo další krok směrem k fašistické centralizaci moci ze strany finančních teroristů, kteří pilně využívají fiskálního chaosu, který vytvořili, pro zavedení světové vlády.

Uvedením, že „krize je příležitostí“, Strauss-Kahn řekl, že globalisté by měli využít finančního chaosu zamořujícího svět k protlačení „nové globální měny, vydávané globální centrální bankou“.

Strauss-Kahn řekl, že tato globální měna by představovala „bezrizikové aktivum pro systém nezávislých národních měn“, a že „globální centrální banka by také sloužila jako půjčovatel poslední instance“.

Šéf MMF v podstatě prosazuje rozšířený model systému, který je obvykle používán po spolknutí celých zemí a jejich přeměnu na dluhové otroky MMF.

Samozřejmě, že fakt, že se globální ekonomické vládnutí ukázalo být prošpikováno nestabilitou, ve světle krize eura, kdy se obavy o přežití této měny, v důsledku řecké katastrofy, šíří jako virus, je pro globalisty irelevantní, a stále se pokoušejí stavět se do role spasitelů, se svým „řešením“ větší centralizace moci a více globálního vládnutí, navzdory faktu, že právě toto tento problém způsobilo.

Jak jsme poukázali dříve, globalisté mají v úmyslu využít finanční krize pro založení „banky světa“, která bude používána pro další centralizaci finanční regulační moci a kontroly nad národními ekonomikami, k administrativnímu pohodlí centrálních bankéřů.

V dubnu 2009 Washington Post informoval o plánech přeměnit MMF na „skutečné OSN pro globální ekonomiku“, kdy by mu byly poskytnuty „rozšířené pravomoci působit jako globální bankéř vlád bohatých a chudých“.

Zatímco neexistují spory o agendě založení banky světa, elitáři mezi sebou stále bojují o to, jak přesně bude tato instituce celé divadlo řídit.

Během projevu na Council on Foreign Relations minulý měsíc šéf Evropské centrální banky Jean-Claude Trichet vyzýval, aby byla jako de facto globální banka použita Banka pro mezinárodní vypořádání (BIS).

Jak jsme osvětlili, BIS je notoricky zkorumpovanou institucí, která byla založena a vedena vrcholovými nacisty, ve spolku s britskými a americkými průmyslníky během a po druhé světové válce. K mocipánům, kteří řídili BIS, patřili lidé jako Herman Schmitz, ředitel IG Farben, jejíž dceřiná společnost vyráběla Zyklon B, pesticid používaný v nacistických koncentračních táborech.

Dalším ředitelem banky byl Walter Funk, který byl v r. 1933 jmenován nacistickým ministrem propagandy, než se stal Hitlerovým ministrem pro ekonomické záležitosti. Dalším ředitelem BIS během tohoto období byl Emil Puhl, který byl jako ředitel a vice-prezident německé Reichsbank zodpovědný za přesuny nacistického zlata. Jak Funk, tak Puhl byli usvědčeni Norimberským tribunálem jako váleční zločinci.

Navzdory faktu, že BIS byla také řízena americkými a britskými průmyslníky a bankéři, se podle autora Charlese Highama tato banka stala „peněžním trychtýřem pro americké a britské finance, aby mohly proudit do Hitlerovy pokladny a pomoct Hitlerovi vybudovat svoji válečnou mašinérii“.

Dnes BIS šéfují světoví centrální bankéři, lidé jako šéf Federálních rezerv Ben Bernanke a šéf Bank of England Mervyn King, jakož i sám Trichet.

Není pochyb, že elita tlačí na globální centrální banku a globální měnu – jedinou otázkou v jejích očích je, jestli bude tato banka řízena predátorským MMF, nebo nacisty založenou zkorumpovanou BIS, kdy by to v obou případech představovalo další nebezpečný krok k autoritářské vládě, řízené finančními teroristy, kteří horečnatě přistoupili k využití finanční krize, aby zpečetili globální ekonomický fašismus.

http://www.prisonplanet.com/financial-terrorists-want-global-currency-global-central-bank.html

Článek byl publikován 19.5.2010


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.