Nie je žart ako žart

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2010/02/3532-nie-je-zart-ako-zart.htm

Paul Joseph Watson

Tvrdenia vrchnosti, že obrázky nahých tiel z nových letiskových skanerov budú po kontrole pasažierov okamžite zničené, sa očividne nezakladajú na pravde, keďže vyšlo najavo, že zamestnanci londýnskeho letiska Heathrow vytlačili a navzájom si posielali obrázky nahého tela známeho indického filmového herca Šahrucha Chána.

"Nedávno som v Londýne prechádzal letiskovou kontrolou a prišli s tými novými prístrojmi, telesnými skanermi. Mali by ste ich vidieť. Je to veľmi zahanbujúce - ak nie ste prírodou dobre obdarení" , povedal Chán, majúc na mysli jasné obrysy genitálií. "Vojdete do toho prístroja a vyjde z neho všetko - jasné obrysy vášho tela. Mal som tak trochu obavy. Niečo sa s prístrojom dialo, ale napokon som vyšiel von. A uvidel som tie dievčatá - s vytlačenými obrázkami (zo skanera).

Pozrel som na ne. Myslel som si, že ide o nejaké tlačivá, ktoré musím vyplniť. Ale všetko bolo na nich vidno. A tak som im dal na ne autogram", povedal.

Spomínané "dievčatá" boli bezpečnostné pracovníčky, ktorých povinnosťou je skanerové obrázky okamžite zmazať ešte v prístroji. Fakt, že to neurobili, je alarmujúci, berúc do úvahy aj skutočnosť, že napríklad nahé obrázky detí porušujú zákon o detskej pornografii. Zneužívanie obrázkov nahého tela zo skanerov je totálnym porušením všetkých zákonov

o súkromí, platiacich vo Veľkej Británii. Namiesto aby to bral s humorom, Chán by mal na súd podať žalobu za porušenie zákona o súkromí a vysúdiť si od vrchnosti pekné peniaze.

Článek "Exposed: Naked Body Scanner Images Of Film Star Printed, Circulated By Airport Staff" vyšel na infowars.com a jeho slovenský překlad (odkud článek přebírám) je na prop.sk.

Článek byl publikován 17.2.2010


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.