Iluze demokracie v moderním světě

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2009/11/3378-iluze-demokracie-v-modernim-svete.htm

Gregory Fedel

Většina „teroristických“ bombových útoků za posledních šedesát let byla prováděna v režii izraelského Mossadu, CIA a britské zpravodajské služby. Po šest desetiletí vedly západní spřátelené zpravodajské služby pokračující kampaň s cílem diskreditace muslimů a obvinění z bombových útoků, které ve skutečnosti ony samy prováděly. Útok na mrakodrapy Obchodního centra a Pentagon 11. září 2001 byla společná operace CIA, Pentagonu a Mossadu, jejím účelem bylo vytvořit záminku pro následnou vojenskou invazi a okupaci Afghánistánu a Iráku vedenou USA.

Západní státy nejsou jediné, které používají falešné bombové útoky pro získání podpory veřejnosti pro vládní politiku agrese. Ruská vláda obvinila čečenské „teroristy“ z hrůzného bombového útoku na moskevské byty v létě 1999, ale svědkové zaznamenali agenty ruské FSB, jak kladli vojenské výbušniny do sklepů v Ryjazanu u Moskvy.

Současná americká a izraelská touha po válečném konfliktu s Íránem je pokračováním moderní křížové výpravy Ameriky, Izraele, Británie a jejich spojenců k ovládnutí naftových polí Středního východu.

Amerika je ovládána bohatou vládnoucí elitou, jejíž úderná pěst, CIA, operuje tajně a bez zodpovědnosti vůči jakýmkoliv autoritám s výjimkou svých elitních vládců. Americký kongres a prezident jsou pouhé loutky vládnoucích elit a jejich účelem je vytvořit pro veřejnost iluzi a falešnou fasádu demokracie.

Americký prezident je toliko mluvící hlava vybraná vládnoucí elitou. Tato elita kontroluje obě hlavní politické strany v USA. Funkce prezidenta je být mluvčím, obchodníkem a vyjednávačem politiky vládnoucí elity.

Mainstreamová média v USA, Británii, Izraeli a u jejich spojenců jsou důkladně infiltrována a kontrolována spřátelenými západními zpravodajskými agenturami vedenými CIA a Mossadem. Funkce médií pod taktovkou CIA je šířit propagandu vládnoucích elit.

Bankovní systém v USA a u jejich spojenců je ovládán vládnoucími elitami, jejich agenti – bankéři, makléři a manažeři fondů – manipulují s trhem tak, aby nasměrovali peníze, a to jak státní, tak soukromé, do pokladen vládnoucích elit. Současné historicky nejvíce otevřené a stále se rozevírající příjmové nůžky mezi bohatými a chudými na celém světě jsou výsledkem mamonářské manipulace vládnoucích elit.

Vládnoucí elity se soukromě střetávají na tajných setkáních Trilaterální komise, Council of Foreign Relations, skupiny Bilderberg, Bohemian Grove a dalších akcích nepřístupných veřejnosti. Vládnoucí elity účinně ovládají operace Světové obchodní komise, Světové banky, Mezinárodního měnového fondu a OSN.

Většina západních „demokracií“ je ve skutečnosti řízena kabalistickou skupinou bohatých elit, v podstatě to jsou gangsteři a váleční magnáti, kdo ovládá a manipuluje státy a jejich mezinárodní politiku, globální ekonomii a mainstreamová média, vše tak, aby sloužilo vlastním hamižným a nenasytným ambicím.

Článek The Illusion of Democracy in the Modern World vyšel na serveru Pravda.ru 11. listopadu. Překlad editor.

Článek byl publikován 12.11.2009


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.