Vnitřní dokument IBM zdůrazňuje 100% jistotu plánované pandemie

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2009/11/3369-vnitrni-dokument-ibm-zduraznuje-100-jistotu-planovane-pandemie.htm

Ve francouzské pobočce IBM byl roku 2006 distribuován mezi odděleními interní dokument určený vedoucím manažerům. Dokument měl označení „Pan-evropské služby a globální dodávky, přehledný plán pro pandemii“. V tomto neveřejném memorandu bylo předpovězeno se stoprocentní jistotou, že pandemie vypukne během pěti let.

Dokument se věnuje „karanténám“ a navrhuje operační postupy v okamžiku, kdy WHO oficiálně oznámí vypuknutí pandemie. Toto nemohli autoři vědět předem, nebyla-li pandemie plánována.

Memorandum tedy usvědčuje autory z předběžných vědomostí a je tím, čemu se říká „zbraň, ze které se ještě kouří“. Naznačuje, že současná „pandemie“ je sehraná událost vedoucí k masové vakcinaci sponzorované WHO a OSN.

Tento dokument potvrzuje mezinárodní korporační tajnou úmluvu stojící za „ptačí/prasečí chřipkovou pandemií“ a promyšlený plán vytvořit nemoci na celé planetě.

Jak je v dokumentu doloženo (viz níže), hlavní obavy IBM se soustřeďují na udržení svých pracovních sil ve funkčním stavu, dokonce i v případě oficiální karantény, a zajištění pokračování obchodů a služeb svým klientům.

IBM je považována za jednu z nejmocnějších korporací světa.

Můžete sami zkusit jednoduché vyhledávání dalších dokumentů o pandemii přímo na stránkách IBM. Stačí zadat hesla „pandemic 2006“ nebo „pandemic 2005“.

Následující PrintScreen jsou bohužel jen v angličtině, takže čtenáře neznající anglicky asi příliš nepřesvědčí. Klikněte na obrázky pro zvětšení

Článek IBM Internal Document Outlines Knowledge of Planned Pandemic With 100% Certainty vyšel na serveru preventdisease.com. Překlad editor.

Doplnění editora

Podobné plány pro případ hromadných onemocnění mají všechny velké firmy. Říká se tomu Contingency Plan. Problém s tímto contingency planem je vlastně jen v té jedné větě na druhé obrazovce, kde použili nešťastné spojení „stoprocentní pravděpodobnost“. Z hlediska matematické teorie pravděpodobnosti to neponechává žádný prostor nejistotě.

Podle mého názoru to je sice zneklidňující, ale bohužel nestačí k jednoznačnému usvědčení autorů, že o pandemii předem věděli. Možná je to jen nešikovně zvolené spojení, přehlédnutí. Pokud bych byl porotce a měl rozhodnout zda vinen nebo ne beyond a reasonable doubt (nad rozumnou pochybnost), musel byl hlasovat nevinen.

Článek byl publikován 5.11.2009


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.