Svaz škaredých žen protestuje

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2009/08/3272-svaz-skaredych-zen-protestuje.htm

Wenzel Lischka

Český svaz škaredých žen (ČSŠŽ ) se bouří a protestuje proti diskriminaci škaredých žen. Mluvčí svazu Růženka Baginová se ohrazuje proti nedemokratickým mediálním praktikám, které jsou vlastně obyčejným obchodem s bílým masem.

Média a nevybíravá reklama nabízejí volnému trhu jenom krásné a mladé ženy. Tyto mají navíc digitálně upravený zjev. Muži je jako dokonalé obdivují a škaredé ženy, kterých je převážná většina, díky tomu pak přicházejí zkrátka.

Mluvčí svazu uvádí: „Pokud se škaredé ženy snaží napodobit dokonalé žurnální a mediální modelky, vypadají často velmi trapně a uboze. Schází jim originalita a inteligence. Jejich případný partner s nimi většinou duševně příliš nežije.“

Baginová tvrdí, ze muži jsou hrubí a duševně omezení hlupáci. Obyčejná žena jim většinou slouží pouze jako motivační tiskovina, nějaký věšák módního oblečení či vizáže, nebo jako maskot či nějaká husa, která je nadívaná jejich obrazotvorností.

„My také máme nárok na partnery a lásku,“ říká Baginová, která se nestydí za svých sto dvacet kilo živé váhy. Krásných žen je skutečně málo. Všechny se přestěhovali do žurnálů, filmů, reklam, módních a barových show. „Žena z ulice nemá šanci,“ dodává mluvčí škaredých žen a výjimečně ošklivá slečna Růženka.

Ohledně ošklivosti našich žen ČSŠŽ vydal rovněž tiskové prohlášení, ve kterém uvádí, že jednou z hlavních příčin obezity je česká náhražkovitá strava. Tlusté ženy, ačkoliv se přejídají, trpí vlastně podvýživou, protože naše strava neobsahuje vůbec žádné živiny, ale pouze chemická rezidua, balastní hmotu a tukotvorné látky.

Problémem ČSŠŽ je malá členská základna. České ženy vůbec nezajímá základní problém mediálního prodeje bílého masa. Bojovat za svá ženská práva nijak nehodlají. Chtějí pouze uspět v nekalé mediální a pouliční konkurenci, aniž by vůbec přemýšlely nad falešností takového diktaturního systému. Všechny se možná domnívají, že jsou hezké.

České ženy se nijak sdružovat v tomto ohledu nechtějí. Proto má Český svaz škaredých žen pouze jednu členku, kterou je Růženka Baginová, která neprošla pohlavními testy při sportovním běhu s nákupním vozíkem mezi regály v supermarketu. Politická strana, která by se ujala tohoto problému by získala mnoho voličů – tedy voliček. Bohužel, jako u žen tak i u politických stran, to primární ekonomické zřetele nijak nedovolí.

Článek byl publikován 22.8.2009


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.