Dostal zaplaceno a nedodal

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/humor/2009/07/3229-dostal-zaplaceno-a-nedodal.htm

Německý soud ve Stuttgartu řeší delikátní případ čestného úmyslu. Muž zaplatil sousedovi, aby přivedl jeho ženu do jiného stavu.

Devětadvacetiletý Demetrius Soupolos a jeho žena, bývalá královna krásy Traute, chtěli děti. Doktor ale sdělil Soupolosovi, že je neplodný. Soupolos, poté, co uklidnil manželčiny protesty, tedy najal souseda, čtyřiatřicetiletého Franka Mause, aby manželku oplodnil. Maus byl rovněž ženatý a měl už dvě děti, navíc byl Soupolosovi podobný. Plán se zdál být tedy proveditelný.

Ilustrační foto

Soupolos zaplatil Mausemu 2500 dolarů za to, že třikrát týdně bude spát s jeho ženou.

Mause na tom pracoval opravdu tvrdě. 72krát se pomiloval s manželkou souseda. Když jeho vlastní žena začala proti tomu protestovat, řekl jí: „Podívej, mně se to také nelíbí, ale prostě to dělám za peníze. Zkus mi rozumět.“

Když ani po šesti měsících usilovného souložení Traute neotěhotněla, Soupolos začal být nervózní a trval na tom, aby se Mause nechal vyšetřit. Mause souhlasil.

Doktor následně zjistil, že Mause je rovněž neplodný, což šokovalo všechny kromě jeho manželky. Ta byla nucena přiznat, že otcem jejich dětí je někdo jiný.

Soupolos nyní soudí Mause pro porušení smlouvy a chce zpátky peníze. Maus odmítá, neboť negarantoval výsledek, ale jen to, že se čestně pokusí.

Článek je na internetu nesčíselněkrát. Jen si zkuste dát do Google Demetrius Soupolos. Několik zdrojů:
- Strangest lawsuit ever?
- Will Demetrius Soupolos get his money back from friend who fails to get his friend’s wife pregnant?
- Breach of contract or an honest effort?

Článek byl publikován 18.7.2009


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.