Prezident světové banky potvrzuje, že existuje plán na globální vládu

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2009/04/3086-prezident-svetove-banky-potvrzuje-ze-existuje-plan-na-globalni-vladu.htm

Paul Joseph Watson

Prezident Světové banky a účastník schůzek Bilderberg Robert Zoellick ve svém projevu u příležitosti G20 otevřeně přiznává plán pro eliminaci národních suverenit a zavedení globální vlády.

V projevu požaduje Zoellick pro nadnárodní organizace nejen zvýšení fondů, ale i větší moc. Zdůvodňuje to současnou financí krizi. „Myslí-li vůdci vážně vytvoření nové globální odpovědnosti nebo vlády, nechť modernizují multilateralismus, aby posílili WTO, MMF a Světovou banku, které budou monitorovat národní politiky,“ řekl Zoellick.

Robert Zoellick

Jinými slovy dejme nadnárodním institucím moc k regulaci národních politik jako součást vytváření globální vlády.

To, co Zoellick požaduje, je vlastně konec národních suverenit a reklasifikace národních vlád, které se mají stát pouhými podřízenými globálním autoritám; autoritám, které nemají žádnou odpovědnost vůči voličům v jakékoliv zemi.

Větší cynikové to možná nazvou globální diktatura. Zoellick balí svůj plán do květnaté rétoriky pomoci chudým a odstranění bídy, ale jak bylo roky dokumentováno, plány globálních elit na světovou vládu mají velmi málo společného se záchranou planety a velmi mnoho společného s globálním fašistickým státem.

Zoellick, bývalý viceprezident Fannie Mae a poradce Goldman Sachs, patří mezi nejvyšší elity, byl velmi těsně spojen se skandálem firmy Enron a s debaklem prezidentských voleb v roce 2000. Byl rovněž podepsán pod dokumentem PNAC (Project For A New American century), který požadoval invazi do Iráku v roce 1998 jako součást implementace brutálního světového impéria. Později byl poradcem pro zahraniční politiku Georga W. Bushe.

Jak se dá očekávat, Zoellick je členem Council on Foreign Relations a Trilaterální komise. Zúčastnil se rovněž výročních schůzí skupiny Bilderbeg v létech 1991, 2003, 2006 a 2007.

Britský premiér Gordon Brown využije sumitu G20 v Londýně k zakopání válečné sekery s Čínou. Podle zpráv hodlá nabídnout Číně centrální úlohu při konstrukci nového světového řádu a globální vlády.

„Brown bude jednat s čínským prezidentem Hu Jintao, následovat budou diskuze s Barackem Obamou, náznaky, že rozvojové země vnímají sumit G20 jako šanci k zavedení nového světového řádu a konci anglo-evropské dominance,“ píše Guardian.

Podle návrhu Čína silně zvýší své příspěvky MMF výměnou za podstatně větší rozhodující roli v této organizaci.

Sumit G20 se zřejmě zaměří na nahrazení původní světové měny, dolaru, novu globální měnou. Jak MMF, tak OSN podpořily svou váhou zavedení nové globální rezervní měny. Současně ministr financí Timothy Geithner řekl globalistům z CFR (Council on Foreign Relations), že je této myšlence nakloněn.

Do popředí jednání G20 přivedly tento bod Čína i Rusko, stalo se tak minulý týdne, když obě země požadovaly novou světovou rezervní měnu.

Brown požaduje globální regulaci finančního systému směřující ke globální vládě už dlouho a konzistentně. Ve svém včerejším projevu v katedrále Sv. Pavla v Londýně znovu vyzval k vytvoření „globální společnosti“.

Článek World Bank President Admits Agenda For Global Government vyšel na serveru prisonplanet.com 1. dubna. Překlad editor.

Článek byl publikován 3.4.2009


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.