Garry Kasparov je provokatérem a agentem CIA

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2007/11/2331-garry-kasparov-je-provokaterem-a-agentem-cia.htm

Bulov

Většina lidí zná Garyho Kasparova jako výborného šachového hráče. Neví, že jeho skutečné jméno je Garik Weinstein a že je žid z ázerbajdžánského Baku. Je zadobře téměř se všemi ruskými oligarchy a zloději, kteří jsou téměř všichni židé (většinou ještě žijící v Rusku). Jeho hnutí Jiné Rusko založil bývalý zástupce ředitele Jukosu, uprchlý kriminálník Nevzlin, který se usadil v Izraeli.

[Kasparov]

Jeho úkolem v Rusku je destabilizovat zemi. Je aktivním členem Národní bezpečnostní poradní rady (NSAC; viz: http://www.sourcewatch.org/index.php?title=National_Security_Advisory_Council). NSAC slouží jako hlavní nástroj vytváření sítí, předávání informací, produkce tiskovin a poskytování rad. Seznam členů NSAC připomíná seznam neokonzervativní elity: jedním ze dvou čestných předsedů je bývalý zástupce ředitele zpravodajské služby R. James Woolsey, mezi dalšími se objevují Richard Perle, Douglas Feith, Elliot Abrams či Frank Gaffney.

Článek Garry Kasparov is Jew provocateur and CIA agent! vyšel 14. října na serveru iraqwar.mirror=world.ru. Překlad a úprava Eva Cironisová. Kráceno.

Článek byl publikován 13.11.2007


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.