Džamila Stehlíková participuje na akcích militantních extremistů

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2007/04/1995-dzamila-stehlikova-participuje-na-akcich-militantnich-extremistu.htm

Karel Kaier

Ministryně vlády za Stranu zelených, Kazachstánka Džamila Stehlíková, která má v kabinetu Mirka Topolánka na starosti resort zvaný „rovné příležitosti“, je proslulá svým pranýřováním všeho nemoderního, zpátečnického a všeho, co je produktem utlačovatelské tradiční společnosti. Tato dáma nám proto nabízí jednoduchá řešení ve formě multikulturního brainwashingu malých dětí ve školách, totalitní antidiskriminační legislativu, či v neposlední řadě sbírky a dotace pro různé nepřizpůsobivé občany bez domova (asi jim ty byty zdevastovala „netolerantní společnost“ poté, co jim je z peněz daňových poplatníků draze zaplatila).

Zatímco buranské výroky Mirka Topolánka o „nocích dlouhých nožů“, hlášky typu „es kommt der Tag“ (jakkoli odvrženíhodné) vzbuzují až možná příliš velkou hysterii, to, že Džamila ve své kritice činnosti Jiřího Čunka coby ještě starosty Vsetína používá pro dehonestování naprosto standardního jednání s nepřizpůsobivými neplatiči výroky o „nuceném exodu“, zůstává bez povšimnutí. Berme v úvahu, že tento výrok je též exponovaný a pro tuto chvíli jej Džamile Stehlíkové odpusťme. Zahloubáme-li však do její činnosti trochu více, dojdeme k pro někoho možná dost překvapivým zjištěním.

Džamila Stehlíková svou rétorikou připomíná studnici rovnosti, pravdy, lásky, tolerance, mírumilovného soužití a nevím čeho ještě. Jaké proto bylo moje překvapení, když jsem při náhodném brouzdání po webu nějaké očividně militantní extrémně levicové organizace narazil na pozvánku k přednášce, kde vedle účinkujících jmen (po jejichž přečtení má člověk pocit, že čte seznam členů Rudých brigád) jsem uviděl figurovat i jméno ctěné paní ministryně.

Jde o akci „společně proti rasismu“, na čemž by ještě nic divného nebylo. Jen je zajímavé, že se inkriminovaná akce má konat v jistém klubu Black Pes (který je proslulým útočištěm levicových násilníků), kde by Stehlíková měla vystupovat vedle osobností z organizace Antifa (spolek, který se zaštiťuje naoko chvályhodným bojem proti nacismu, avšak je pravdou, že tito lidé označení „nacistické“, potažmo „fašistické“ záměrně vztahují pomalu na veškeré ne-levicové a ne-socialistické názory a koncepce). Po skončení akce má následovat hudební produkce, kde mají vystoupit kapely Le Laple, či Red Insect.

Více informací na: http://gnwp.czechcore.cz/2007/04/06/spolecne-proti-rasismu/

Článek byl publikován 11.4.2007


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.