Pozor na falešné proroky - z obou stran

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2007/02/1909-pozor-na-falesne-proroky-z-obou-stran.htm

Vladimír Stwora

Na stránkách Prisonplanet.com vyšel článek Rockefeller Admitted Elite Goal Of Microchipped Population. (Rockefeller přiznal plán elit označit mikročipem populaci). Součástí článku je i patnáctiminutové video rozhovoru s hollywoodským producentem, libertinem, odpůrcem daní a mužem s politickými ambicemi, Aaronem Russoem.

Pan Russo říká, že se setkal s Nickem Rockefellerem, a že mu tento bankéř odhalil některá tajemství, každé z nich šokující. Tak především v plánu elit je skutečně snaha označit mikročipy celou populaci na celé planetě. Dále tzv. boj proti teroru jen pouze zástěrkou, je falešný a vylhaný. Rockfeller rovněž předpověděl události, které povedou k invazi do Afghánistánu a Iráku jedenáct měsíců před jedenáctým zářím. Dále Rockfeller hovořil o ženském osvobozujícím hnutí a sdělil Russoovi, že celé hnutí je práce jeho (Rockfellerových) příbuzných a směřuje ke zničení tradiční rodiny. Fundamentálním plánem Rockfellera je snížit populaci na planetě.

Russo se rozhodl promluvit vzhledem k tomu, že není zdráv, léčí se na rakovinu a neví, kolik času mu zbývá.

Jak se Russo seznámil s Rockfellerem? Stačilo natočit video Mad As Hell a kandidovat na guvernéra Nevady. Tyto dvě aktivity Rockfellera upoutaly natolik, že si Russoa pozval k sobě, a zřejmě se v něm zhlédl. Ochotně, jako na stříbrném talíři, mu sdělil všechna svá tajemství a plány. Nabídl mu mimo jiné členství v elitním klubu. Ptal se ho, zda by nechtěl být členem Council on Foreign Relations. Pokud by souhlasil, slíbil mu, že až dojde k mikročipování, bude on, Russo a jeho rodina, moci nosit upravený mikročip, díky kterému nebude zbytečně obtěžován orgány. Russo reagoval odpovědí, že se nebude podílet na otročení lidí. Rockfeller se studeně zeptal, proč se stará o „sluhy“. Tohle všechno se dozvíte z videa, pokud si je přehrajete.

Udivuje mě, že pan Alex na tohle skočil a propůjčil své populární a vysoce navštěvované stránky tomuto exhibicionistovi. Považuji totiž pana Russoa při vší úctě za exhibicionistu. Ne, že by to, o čem mluví, nebyla pravda. Takový nějaký podobný plán mezinárodních bankéřů zřejmě existuje. Ale celá ta snaha loutkařů je mnohem rafinovanější a sotva vychází z přání jednotlivců. Je tam mnoho šedých míst, některé trendy se prosazují skoro samy, jiným je třeba malinko pomoci. Ne vše, co je špatné v dnešním světě, bylo vymyšleno u zeleného stolu (i když je na druhé straně pravda, že většina zřejmě ano). Jisté je, že mezinárodní bankéři mají k dispozici doslova neomezené finanční prostředky, že si mohou koupit cokoliv včetně celých vlád, států a světadílů a – upřímně řečeno – byli by hloupí, kdyby toho nevyužili.

Tak, jako v Orwellově 1984 odpovídá O'Brien Wilsonu Smithovi na dotaz, zda existuje tajné bratrstvo usilující o pád systému, slovy „to se nikdy nedozvíš, celý život budeš v nejistotě, zda jsou nebo ne“, tak ani my se nikdy nedovíme (a už vůbec ne takhle jednoduše), co všechno mají mezinárodní bankéři pod kontrolou a na kolik ovlivňují naše životy.

Považuji za krajně nepravděpodobné, že by pan Rockfeller ochotně sděloval jednoduchým jazykem nejzákladnější strategii svých plánů někomu, koho v podstatě ani nezná, a kdo je poměrně dobře znám svými postoji, bez ohledu na to, jak moc se mu Russo zamlouval. A že by ho pak nechal mluvit.

Interview si můžete před přehráním i stáhnout, pokud máte pomalejší spojení.

Článek byl publikován 1.2.2007


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.