Rockefeller předpověděl válku proti Afghánistánu a Iráku 11 měsíců před 11. zářím

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2006/11/1809-rockefeller-predpovedel-valku-proti-afghanistanu-a-iraku-11-mesicu-pred-11-zarim.htm

Paul Joseph Watson a Alex Jones

Aaron Russo, hollywoodský režisér a tvůrce filmu „Amerika: Od svobody k fašismu“, řekl v show Alexe Jonese, že Nicholas Rockefeller mu už jedenáct měsíců před 11. 9. 2001 řekl, že dojde k „události“, která by mohla vyprovokovat invaze do Afghánistánu a Iráku.

„Tohle jsem se dozvěděl z první ruky – vím, že asi 11 měsíců nebo rok před 11. zářím jsem mluvil se svým přítelem Rockefellerem a ten mi řekl: ‚Aarone, něco se stane‘, ale nikdy mi neřekl, co by to mělo být – nejsem si jist, zda věděl, co to bude, nevím, co věděl,“ řekl Russo.

Dál vyprávěl, že Rockefeller přesně věděl, k čemu by událost měla vést a které země budou vojenským cílem: „Přesně řekl, že dojde k ,události‘ a ta povede k invazi do Afghánistánu tak, abychom mohli vést ropovod přes Kaspické moře, pak budeme moci jít do Iráku získat ropu a zřídit na Blízkém východě základny a udělat z Blízkého východu součást nového světového pořádku, a později půjdeme do Venezuely – to všechno vzejde z té události.“

Rockefeller Russovi také řekl, že některé přední rodiny vytvořily a financovaly ženské feministické hnutí tak, aby bylo možno ovládnout ženskou populaci a aby děti byly vychovávány ve vládních školách a ne v rodinách.

„Lidé vědí, že 11. září byla domácí práce,“ řekl Russo, „podívejte se, co udělali v Americe - zabili tisíce Američanů – lidé skákali z oken věžáků – a jim to bylo jedno!“

„Budova 7 se nemohla zřítit jinak než řízenou demolicí, příprava takové demolice trvá týdny, nedá se to udělat během několika hodin, jak řekl Larry Silverstein – všechno to odpálili - beton se změní na prach jedině při explozi. My všichni víme, že 11. září byl podvod – domácí práce,“ uzavřel Russo.

Článek Rockefeller Predicted "Event" To Trigger War Eleven Months Before 9/11 vyšel na serveru propagandamatrix.com 28. října. Překlad a úprava Eva Cironisová - děkuji. Tento článek se možná objeví i na osud.cz a na Muslimských listech, kam ho překladatelka také poslala.

Článek byl publikován 5.11.2006


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.