Kam se poděl čtyřmiliontý návštěvník?

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/zvedavec/2006/08/1711-kam-se-podel-ctyrmilionty-navstevnik.htm

Vladimír Stwora

Nedávno se počítadlo návštěv přehouplo přes čtyři miliony. Slíbil jsem návštěvníkovi, který dosáhne kulatého čísla, reklamní tričko s logem Zvědavce. Samozřejmě věděl jsem, že počítadlo se dá naklikat. Při dřívějších milnících jsem upozorňoval, že takový pokus odhalím a bude diskvalifikován, tentokrát jsem mlčel doufaje, že nejsme malé děti, a že si to snad stálí čtenáři pamatují. A že mě nepovažují za tak naivního, abych se proti tomu nepojistil.

Bohužel, i tentokrát se našel podvodníček, který si skóre naklikal – viz přiložený výpis z databáze. [výpis databáze]Věděl jsem, že šlo o podvod, jen jsem nevěděl, kdo to byl. Mlčel jsem tedy a čekal, až se ozve. A on se ozval. Přikládám email, který jsem dnes dostal:

Vladimire, v attachmentu je printscreen se ctyrmi miliony. Tricko muzete poslat na adresu: (přiložena)

Moc pozdravu
US Army Serzant Jan Kulisek

Chlap, který se nechá najmout do žoldácké, okupační armády a ještě se tím chlubí. Chlap, jehož aktivita je v České republice trestná (služba v cizí armádě je českém právním řádu považována za vlastizradu). Chlap, který píše mým přátelům a snaží se je přesvědčit, aby na mě donášeli. (Mimo Mindy napsal také Viliamu Jarošovi - tomu, který vede rubriku Příběhy z útulku.) Chlap, který zřídil stránku, jejíž jediným důvodem existence jsou každodenní hrubé nadávky mým čtenářům a mně samotnému, přičemž téměř každý výrok je žalovatelný. (Mimochodem, mám tu stránku pečlivě archivovanou, i když ji nečtu. Nepochybuji, že přijde doba, kdy se to bude hodit.) Chlap, který kolem sebe shromáždil (naštěstí velmi miniaturní) skupinku stejného lidského odpadu a jejíž členové se snaží formou stížností na všechny strany zlikvidovat nejen Zvědavce, ale dokonce mou rodinu tím, že na mě žalují až u zaměstnavatele mé ženy. A nakonec chlap, který se pokouší o takovou ubohost, jako naklikat si skóre, jen aby získal cenu. A nestydí se o ni se přihlásit, jakoby se nechumelilo.

Pokud chcete vědět, co je to skutečný lidský odpad, tak tady ho máte: seržant americké armády Jan Kulíšek a jeho Bratrstvo kočičí pracky.

Článek byl publikován 18.8.2006


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.