Tiskové prohlášení Svazu mužů

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2006/08/1704-tiskove-prohlaseni-svazu-muzu.htm

Praha 10.8.2006, 8:00

Český svaz mužů vyjadřuje silné znechucení a vážné znepokojení nad tzv. Stínovou zprávou, kterýmžto pamfletem se pokouší (již tradičně nečestnými prostředky) na sebe opět upozornit sdružení Gender Studies. Tentokrát si s ním jeho falešné evergreeny o ponížení a útisku žen v Čechách bouhužel zahrály a zazpívaly i Liga lidských práv a Evropské centrum pro práva Romů, tedy neziskové (i de facto) organizace, jejichž existence narozdíl od Gender Studies skutečně má své opodstatnění.

Český svaz mužů vnímá obvykle s nadhledem bludy a chiméry cíleně vypouštěné feministickými spolky parazitujícími na státním rozpočtu a personálně infiltrovanými do státních struktur, protože bývají adresovány našim občanům, kterým (a především ženám) je vcelku jasné, že žena má v rodině i ve společnosti to postavení, které si sebevědomě vlastním úsilím vytvoří, že jí není ani ta nejlepší pozice předem zapovězena, ale také jí nemůže být bez dalšího darována. Český občan současnosti dobře ví, že jedinou rovnost, kterou může a musí stát zaručit všem lidem bez rozdílu, je rovnost v příležitosti a nikoli rovnost ve výsledku. Český občan současnosti však také velice dobře ví, že i v jedenadvacátém století zůstala špinavá lež osvědčeným prostředkem kořistění z lidské hlouposti.

Zásadním důvodem, proč Český svaz mužů poprvé takto vážně protestuje, není pouze to, že se k tradičnímu bulváru přidaly i seriozní organizace, ale to, že mají být v New Yorku dne 17. srpna prezentovány pomluvy o útisku žen v Čechách jako pravdivý obraz naší české současnosti Výboru OSN pro odstranění všech forem diskriminace žen a jako protipól vládní zprávě o situaci v ČR. To už není žádné domácí škádlení, to je kriminální čin!

Za Český svaz mužů

Jiří Šolc
Prezident

JUDr.Oldřich Voženílek
tiskový mluvčí

Český svaz mužů
Panská 7
110 00 PRAHA 1
tel. 777 256 077

www.svaz-muzu.cz
info@svaz-muzu.cz

Článek byl publikován 14.8.2006


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.