Ano, tohle je holocaust

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2006/07/1685-ano-tohle-je-holocaust.htm

Vladimír Stwora

Co vlastně západní politikové míní, když říkají, že podporují Izrael v jeho akci proti Libanonu?

"Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."

Naše rasa je nadřazena ostatním. Máme na této planetě božský původ. Lišíme se od nižších ras tak, jak se oni liší od hmyzu. Říci pravdu, v porovnání s naší rasou jsou ostatní rasy jako zvířata, v lepším případě jako hovězí dobytek. Jiné rasy jsou považovány za lidské výkaly. Našim posláním je vládnout nižším rasam. V našem pozemském království bude vládnout náš vůdce ocelovou pěstí. Masy nám budou lízat nohy a budou nám sloužit jako otroci.

Menechem Begin

“One million Arabs are not worth a Jewish fingernail."

Jeden milion Arabů nemá cenu jediného židovského nehtu.

— Rabbi Yaacov Perrin (NY Daily News, Feb. 28, 1994, p.6)

Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu Masakr v Libanonu

Článek byl publikován 31.7.2006


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.