Velká rasová válka

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2005/12/1441-velka-rasova-valka.htm

Al

Dnes jsem navštívil několik zpravodajských internetových serverů, abych zjistil jak dopadl zápas mezi Olomoucí a Jabloncem, popřípadě přečetl bližší informace o odstoupení pana Teličky z politické scény. Narazil jsem ale ještě na další aktualitu. Byť překvapující, přece v jistém smyslu očekávanou.

V australském Sydney dnes propukly rasové nepokoje, kdy zhruba pětitisícový dav skandoval rasistická hesla a napadal obyvatele arabského původu. Důvodem bylo údajně napadení pobřežní hlídky arabskými přistěhovalci.

Později jsem viděl v televizním zpravodajství samotné záběry z této akce. Byl jsem opravdu překvapen, neboť většina z tohoto davu vypadala jako normální lidé, dokonce mezi nimi byly i ženy. Čekal bych spíše typické neonacisty či přívržence hnutí Skinheads podobně vypadající jako ti evropští. Bylo to vyvrcholení velkého rasového napětí, které zmítá poslední dobou i Evropu a v menší míře i Severní Ameriku.

Kdy to začalo

Začalo to velkou mediální kampaní, která odstartovala teroristickým útokem na World Trade Center 11. září před čtyřmi lety, jejíž cílem bylo poškodit Islám a všechny muslimy.

Kampaň byla úspěšná a dnes si každý pod pojmem islám představí terorismus.

Tato účelová manipulace v nás měla vyvolat nenávist vůči muslimům, snahou bylo získat později podporu pro války v Afgánistánu a Iráku. Tohle byla první zkouška, zdalipak bylo vymývání mozků účinné či nikoliv.

Ale postupem času se ukázalo, že přibývá lidí nesouhlasících se zabíjením muslimů, demonstrace sílily a přidávaly se i celebrity. Bylo nutno změnit taktiku. Nenávist vůči islámu nesměla usnout. Skuteční vládci věděli, že ačkoliv účinky prvního šoku slábnou, přeci jen něco z toho v nás zůstalo. Jinými slovy jsme připraveni na další dávku medicíny. Na druhou vlnu.

Druhá vlna

Tato druhá vlna je pro nás připravována od časů, kdy do Evropy začaly potichu proudit vlny přistěhovalců převážně z muslimských zemí a kdy se začala skutečňovat myšlenka multikulturní Evropy. Theodore Roosevelt jednou prohlásil: "V politice se nic neděje náhodou. Pokud se něco stalo, tak to bylo tak i připravené".

Domnívám se, že dnešní stupňující se rasové nepokoje nejsou náhoda.

Ještě si dovolím jedno malé přísloví: Když se dva perou, třetí se směje. Tohle přísloví dnešní situaci vystihuje přesně. My křesťané se budeme prát s muslimy s pocitem nadšení, že konečně můžeme všem ukázat, jak velcí jsme vlastenci. Ovšem jsme akorát velcí idioti, protože přistupujeme na hru toho třetího, aniž bychom si to uvědomili.

Přesně tohle je ta druhá vlna. Možná si říkáte, k čemu jim to je, když válkami v Iráku i Afgánistánu dosáhli čeho chtěli, ale není to pravda. Tyto dvě války byly začátek. Na řadě je Irán. Izrael již v září údajně vypracoval plány, pro případný útok na Irán, jestliže selže diplomacie (to už jsem myslím někde viděl, nebo se pletu?).

Rusko nedávno vyzbrojilo Irán jedním z nejlepších protiraketových systémů na světě. Vše nasvědčuje tomu, že válka s Iránem je pouze otázkou času. Vždycky před válkou musí agresoři dostat na svoji stranu veřejné mínění, o tom nikdo nepochybuje. Jelikož tahle válka je ta nejdůležitější, tak to Izrael s USA nechtějí nechat náhodě, a proto byla nasazena, mnou zmiňovaná, druhá vlna, jak v nás vyvolat odpor vůči Islámu.

Do zmíněné druhé vlny patří i zařazování nejrůznějších (tendenčích) televizních dokumentů o islámu, uveřejňování podobně laděných článků v médiích a výchova ve školách, kde se i nadále neočekává diskuze a učitelé v občanské nauce vedou monolog na téma islám a terorismus.

Možná jsme svědky přípravy na 3. světovou válku, kde v jednu chvíli budeme bojovat v ulicích proti přistěhovalcům a v druhé se povede klasická konvenční válka na Blízkém východě, kterou budeme podporovat díky nenávisti, jež se jim daří nám naočkovat.

Článek byl publikován 13.12.2005


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.