RE: Nebudu platit!

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2005/09/1338-re-nebudu-platit.htm

Vladimír Stwora

Původně jsem tento text vložil jako reakci do diskuze. Ale později mě napadlo, že je to poměrně zásadní prohlášení, a rozhodl jsem se z toho vyrobit samostatný článek.

Reagoval jsem na tento text:

Ovšem s kauzou CzechTek mě pan Stwora skutečně NASRAL neskutečným způsobem! Člověk, právem napadající mizení posledních kousků naší zdánlivé demokracie v globálním policejním HNUSU, obhajuje populistické pendrekaření naší skvělé vlády.. HNUS!

Vám nedochází, že skutečným loutkařům (nikoliv těm šaškům typu Paroubka a spol.) ty vaše demonstrace vyhovují? Že to je přesně to, co chtějí? Opíjejí vás rohlíkem, dávají vám pocit, že jste si něco vybojovali. Oni vám klidně povolí tyhle akce, budou se tvářit, že ustoupili a že jste vyhráli. To vám na dlouho zacpe ústa, protože si myslíte, že jste zvítězili nad totalitou. Omyl. Pomohli jste k ní. Oslabujete svou energii nepodstatným bojem o zbytečné věci a skutečně důležité věci vám unikají.

Už jsem tady říkal několikrát a znovu to opakuji: Právo na neomezenou zábavu a neomezený konzum zcela jistě v NWO bude. Budou to jediná práva, která budete mít. Pokud vám to stačí, tak jste opravdu na špatném webu a bude lépe, když Zvědavce přestanete číst. Hlavně pro vás, abyste měli klid.

Když se snažím ukázat vám, že se mýlíte, že štěkáte na špatný strom, tak mi ještě vyhrožujete, že i to málo, co od vás dostávám, mi zatrhnete, protože jsem nepochopil váš boj. Klidně to udělejte, když myslíte. Jen jednu věc bych chtěl zdůraznit. Nedám se koupit. Ani jimi, ani vámi. Ty peníze mi budou chybět. Ale nelituji toho.

Článek byl publikován 15.9.2005


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.