Reakce na článek »Kanadská vláda legalizovala sňatky homosexuálů«

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2005/07/1257-reakce-na-clanek-raquokanadska-vlada-legalizovala-snatky-homosexualulaquo.htm

Michal Koudelka

Zvědavce čtu víceméně pravidelně asi rok, kvůli tomu, že občas prezentuje fakta a události kterým se mainstreamová média vyhýbají, i když si u toho občas vypomáhá drobnou manipulací s fakty, nebo je vykládá v ne zrovna korektních souvislostech.

Dne 30.6. sem ale nemohl věřit svým očím, když sem si přečetl článek Kanadská vláda legalizovala sňatky homosexuálů a lesbiček.

Tak nějak sem čekal, že se v nejbližších dnech objeví na stránkách Zvědavce ostře formulovaný protest, ale kde nic, tu nic (zbývá mi jen hádat, jestli ho nikdo nezaslal nebo jen nikdo neuveřejnil)

Je otázkou, co onomu článku vytknout, kromě zatrpklé nenávisti pana Stwory vůči homosexuálům. Pro celý text je totiž příznačné absolutní minimum faktů.

Kdyby pan Stwora tvrdil, že je homosexualita léčitelná, jako to tvrdí někteří katoličtí demagogové, dalo by se oponovat postoji WHO a dalších, polemizovat s ním, ale podívejme se, co se v článku vlastně píše.

Co se vlastně stalo? Nic víc a nic míň než to, že teplí vyhráli další bitvu v jejich snaze adoptovat děti. Protože to je to, o co jim skutečně jde, i když o tom oficiálně nemluví.

Zastavím se u slova "teplí". Je to slangový hanlivý výraz, který označuje muže se silně zženštělím chováním. Zahrnout pod tento pojem homosexuály na celém světě je opravdu silně politicky nekorektní, jen tak dál.

Já osobně jsem nikdy o adopci žádného dítěte zájem neměl a znám řadu homosexuálů kteří zastávají stejný názor. Kdo jsou tedy ti teplí, kteří mají jediný cíl a to získat práva na adopci dětí?

V dalším pokračování píšete jen to, že ani antické Řecko nikdy nelegalizovalo sňatky homosexuálů a naříkáte nad ztrátou tradičnícho hodnot.

Umím si představit, jak kdysi dávno někdo naříkal: To přeci, nejde aby ženy měly volební právo, to je totální úpadek společnosti, žádna civilizace dříve si nikdy nic takového nedovolila.

Dále se to jen hemží termíny: Vykořenění a rozbití všech tmelících prvků společnosti, Demontáž národů a rodin, Vyvrácení řádu stvoření a Nový řád.

Píšete Snažím se nepodléhat příliš konspirativním teoriím, ale o odstavec dále už O skutečné strategii vykořenění a destrukce ví jen hrstka vyvolených, z nichž žádný možná není v Kanadě a Miliardy lidí budou otročit pro hrstku jedinců, jejichž jména ani nebudou znát.

Jestli tohle neni podléhání konspirativním teoriím tak už opravdu nevím, jak si takové podléhání představujete. Ano, je pravda, že byste se nás mohl snažit přesvědčit, že světovou vládu řídí ve skutečnosti marťani, kteří se spřáhli s lidovci, ekoteroristy a sionisty.

Ná závěr snad jen to, že pokud jste tento článek myslel opravdu vážně, tak můžete v záhlaví Zvědavce vyměnit slovo nekorektní za neonacistický. Tón článků nebudete muset měnit a bude to lépe vystihovat jeho zaměření.

Autor to původně neuvedl, ale na můj přímý dotaz potvrdil, že je gay. Nevím, zda je ta informace důležitá, nicméně ji zde s jeho souhlasem uvádím.

Článek byl publikován 9.7.2005


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.