Kdo vládne

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/prispevky/2005/02/1106-kdo-vladne.htm

Petr Šebesta

No, ono ani tak nejde o to, kdo nám vládne, ale jak nám vládne a čeho chce svou vládou dosáhnout.

Prvotní heslo každého vladaře je rozděl a panuj. Rozdělení nejčastěji funguje na bázi více či méně skryté podpory vzájemné nenávisti a bojů:

1. Černí proti bílým - tím, že černé namlsáme masáží, že mají stejné schopnosti a dispozice jako bílí, z nich uděláme úhlavní nepřátele bílých z jasného důvodu - střet s realitou. A ten černoch, než aby přijal myšlenku, že je fakt dobrej v košíkové, bubnování na tamtamy, kotrmelcích se slečnou na kanapi a vyluzování skřeků a jinak už nic moc, tak raději bude obviňovat ty bílé svině z rasismu, zaujatosti a utlačování, což má za následek, že je bez práce a nemůže si vozit zadnici v Lexusu jako jeho rasoví bratři v MTV.

2. Ženy proti mužům - feminismus se všemi jeho nuancemi vnucuje ženám nenávist k mužům, které jim média typu Cosmopolitan barvitě líčí jako šovinistická prasata s jediným zájmem - ukájení pohlavního pudu na úkor utlačované ženy, která je nucená se prostituovat, aby ve společnosti uspěla. Poučné jsou různé reality show a seriály, co nás denně utvrzují v tom, že láska, věrnost, partnerská podpora a důvěra jsou mrtvé pojmy a nejlepší je toho druhého sériově ojebat, ojet, okrást a nakopat do zadku dříve, než si ho pustíme k tělu a přejít k dalšímu exempláři.

3. Děti proti rodičům - propagace tzv. volné výchovy, kdy potomek nemá ponětí o životních hodnotách jiných, než které mu programuje TV vzniká nutně napětí mezi dřícími rodiči a dětmi, co mají pocit, že se vše musí točit kolem nich a chtějí všechno a hned. Popularizace drog, sexu a násilí z dětských bytostí vychová Natural Born Killers a tvoří sekularizované atomizované jednotky bez možnosti kolektivního zařazení, altruismu a společného vnímání skutečných hodnot s výjimkou prachů.

4. Chudí a pracující zaměstnanci proti bohatým a zaměstnavatelům - všeobecná adorizace peněz a všech atributů jejich vlastnictví ( domy, vozy, jachty, milenky ) probíhá napříč všemi médii - tisk - detailní pohled na bohaté (Spy, Story - český odvárek z amerických vzorů) a jejich životní styl - TV - pořady z vyšší společnosti - Film - zajděte si do kina a přesvědčte se o nabídce. Najdete tam zfilmované životní osudy pašáků zlodějů, podvodníků, vychcánků, mafiánů, úchyláků, narkotrafikantů - všichni obklopeni luxusem a lepými děvami - to vše vzbuzuje pocit méněcennosti v normálních lidech, co počítají rohlíky a kolečka salámu versus nájem a dovolená a od pocitu méněcennosti je krůček k bezbřehé nenávisti. Jako vedlejší produkt je veřejné mínění pod heslem: boháč = hajzl, šmelka, zloděj. Kdo neokrádá zaměstnavatele, je pitomec. Na druhé straně to funguje podobně, o čemž svědčí krásné slovní výrazy jako socka utrápená, buran, smradlavej sedlák, do práce jezdí sockou (bídou) - prostě neatraktivní opovrženíhodní lidé bez ekonomických přebytků.

5. Masa proti politikům - neexistuje špinavost, které by byl ten který politik ušetřen v médiích, když přestane skákat tak, jak někdo jiný píská. Třeba takový Clinton by mohl vyprávět, nebo co Standík Gross? Politici jsou médií obecně vybarvováni jako pijavice, flákači a lumpové, kterým jde hlavně o svoji kapsu. Ne, že by tomu většinou tak nebylo, ale už ze zásady se popírá snaha některých světlých výjimek o práci pro lidi a stát. Na druhou stranu to politiky opravňuje ke všem špinavostem, pod heslem když už mě mají za hajzla, tak si při tom alespoň namastím kešeňu.

6. Všichni proti nacionalistům, rasově uvědomělým, pravičákům a hlavně antisemitům - tato lidská odrůda je bez výjimky popisována jako smrdutý odpad s těmito standardními doplňky v základní výbavě bez příplatku:

  1. zakomplexovanost - závist životní úspěšnosti a bohatství jisté rasy, resp. morálka, která brání v provádění špinavostí a podrazů a budování těch pravých konexí, které by vás dostaly mezi ty "nahoře";

  2. nevzdělanost - resp. vzdělání jim nenatlouklo do hlavy, že multikulturalismus, nadnárodní společenství, rasově smíšená společnost apod. je největší blaho pod sluncem a poslední stádium všesvětové prosperity a lásky;

  3. ekonomický marasmus - neutěšená ekonomická situace ( nezaměstnanost ) plodí v těchto lůzrech nenávist k přistěhovalcům, co jim prý berou práci a vytváří v nich zlobu na nadnárodní koncerny, které své fabriky přesunou třeba na jižní pól, když jim tučňáci budou makat za méně peněz, jen aby si udrželi pořádné marže a akcie firmy, co tvoří část platu managementu trvale porostou do nebíčka i za cenu machinací enronského typu;

  4. agresivita - ano, proto se do TV zpravodajství VŽDY dostanou záběry na rozvášněné holé lebky, hooligans a hajlující prosťáčky ověšené památečnímu atributy 3. říše. Pravděpodobnost, že tito ochotně pózující pánové jsou profesionálové, placení z měšce ukrytého pod kaftanem nikoho nezajímá. Dále jsem se dočetl, že hudební skupiny typu Metal a Satanisté sem patří také. Moc mě to pobavilo v souvislosti s článkem, kde jsem se dozvěděl, že hlavní člen válečně zbarvených KISS ( s SS po vzoru jistých jednotek ), je izraelský žid, s matkou, co prošla koncentrákem. Kocourkov hadr;

  5. duševní choroba, méněcennost - protože jen duševně chorý člověk může obhajovat něco, co vidí jeho oči, co zažil na vlastní kůži, co mu zprostředkuje zdravý rozum a neomílat klišé, že homosexuálové jsou skvělí lidi a jejich přínos naší společnosti je nezměrný (pokaždé si na ten přínos vzpomenu, když si nasazuji prezervativ s nějakou šťavnatou kočkou ze strachu před AIDS), že rasy si jsou naprosto rovné (a proto se v Africe vyrábějí špičkové hodinky, komponenty do letadel, mobilní telefony, bezporuchové automobily a africké malby, hudba, filozofie a architektura je vzorem pro celý svět a všichni se tam topí v penězích a mají doma 2 televize a 3 ledničky), že nám šéfuje a diktuje určitá skupina lidí, co si je navzájem podobná určitými morfologickými znaky, že naše zodpovědnost, která nám brání si dělat potomstvo, musí být nahrazena přistěhovalectvím ze třetího světa, které pomůže odčerpat trapné přebytky vytvořené z našich krvavých daní, že...

  6. fašismus + nacismus - těžko vám dnes někdo vysvětlí, co se za těmito výrazy skrývá, ale všichni mají i v poslední buňce mozku naprogramováno, že je to strašné svinstvo, co má za následek vraždění nevinných lidí s přidruženou výrobou mýdel, matrací, stolních lamp, knoflíků a guláše z lidských součástek.

Vskutku pařeniště vřelých citů, že? Takže vlastně v závěru každý má důvod pro nenávist a závist ke komukoli. S jedinou výjimkou. Ano s výjimkou vládců médií a vládců obecně.

Cíle této nadvlády

U této těžby se zastavím. Na jedné velice podstatné myšlence, názoru, se s židy shodneme na 100 %. Tento názor zní: Židé nejsou lidi. Oni to nazývají Vyvoleným národem, nadlidmi a podobně a zbytek světa zařazují pod pojem gojim. Židé jsou prostě natolik odlišní, resp. jejich myšlení, hodnoty, morálka, že se ze svých zkušeností můžeme domnívat, že jde o jinou, velice odlišnou rasu, což někdo může brát jako Děti boha (Talmud), zplozence ďábla (Kristus), nebo snad mimozemšťanský experiment sloužící zájmům z jiné galaxie. Každopádně mají know - how, které nám ostatním ve výbavě chybí a pracně se mu učíme za cenu pozdějšího nevyrovnaného, v podstatě nešťastného života. Prostý popis a identifikace tohoto know - how a všech odlišností, z vás spolehlivě udělá antisemitského zločince. Jedna část tohoto daru je absence jistých emocí, či umění jejich účinného potlačení, což jim dovoluje chladně plánovat a kalkulovat s hodnotami, které se běžnému člověku příčí. Tento dar jim dává nad námi moc a stejná odlišnost je nutí vládnout právě takovým způsobem, jak vládnou. Další vlastností, která je naprosto výjimečná, je jejich úžasná solidarita v opozici ve vztahu k ostatním, nežidům. Všechny jejich rozbroje utichnou, jakmile jeden každý z nich vejde do nebezpečí ohrožení ze strany nežidů. Tehdy se pevně semknou a pracují pro sebe. Jakmile nebezpečí pomine, opět se jejich vazby rozpojí a jdou si zvesela po krku.

A teď to přátelé přijde. To, že se nám jejich nadvláda nelíbí, je snadno pochopitelné. Žádná nadvláda typu já a mí kluci si můžeme dělat, co se nám zlíbí a vy všichni ostatní máte právo držet hubu, makat a platit, jsme ÚŽASNÍ!!! - nemůže v ovládaných vzbudit nadšení a lásku k ovládajícím.

No jo, jenže máme pořádný kus másla na hlavě, který když sundáme, leccos nám dojde. Do tohoto másla zahrneme následující pojmy:

Další bod byl třeba lesní průmysl,ale tam jsem ještě slabší v kramflecích, než v předchozím.

Jo, jsou to jenom zvířata, co nemluví, nepíšou petice, jejich hodnoty nám jsou cizí a jejich životy vyčísluje cena jejich masa, vajec, mláďat, či kůže na trhu. Proč je tohle pro nás normální a samozřejmé a proč tedy chování našich vládců, se nám zdá tak nepochopitelné, když víme, že jsme pro ně gojim, ne lidé? Našim vládcům také nejde o naše krásné, hodnotné, dlouhé životy, spokojené důchody a životní štěstí za málo peněz. Snaží se nás vytěžit stejným způsobem, jako my těžíme zbytek světa. Nacpeme se hormonálního masa, usmažíme si ho na nestravitelném tuku, zapijeme limonádou přeslazenou cukrem, se kterým si slinivka neví rady, a hopla - rakovina, cukrovka, vysoký tlak a jste rok v důchodu a už si to šupajdíte v penálu čuchat k fialkám zespoda. No a jako epitaf nám můžou přečíst, kolik jsme zaplatili na daních, propálili benzínu, elektřiny, shlédli filmů, poslechli rozhlasových show... - ano to jsou naše výstupy, očekávané našimi vládci a pěstiteli.

Nemějme jim to zlé a snažme se je pochopit.

Článek byl publikován 24.2.2005


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.