Julian Assange je volný

Článek na Zvědavci (https://zvedavec.news)

URL adresa článku:
https://zvedavec.news/komentare/2024/06/10140-julian-assange-je-volny.htm

Paul Craig Roberts

Pokud zpráva Sky News, která se ke mně dostala dnes brzy ráno, není podvod, pak vláda USA, která je ve světě stále více považována za zločineckou organizaci, nedokázala přesvědčit britské soudy, aby vydaly Juliana Assange. Washington nebyl schopen nebo ochoten poskytnout Britům záruky, že Assange nebude zneužíván a že mu nebudou upírána jeho práva.

Mnozí z nás se domnívají, že Assange byl dostatečně zneužit britskou vládou, která ho 62 měsíců držela na samotce, což je masivní porušení habeas corpus, jako laskavost Washingtonu.

Možná „britskou justici“ omrzela ostuda sloužit Washingtonu jako žalářník a věznit člověka, který nebyl z ničeho usvědčen. Hnědé body, které Britové získávali od Washingtonu, byly kompenzovány zdánlivou spoluúčastí na aktu pomsty Washingtonu vůči novináři, který zveřejnil uniklé informace, jež byly pro Washington nepohodlné.

Možná se britští soudci rozhodli, že 13 let, které Washington ukradl Assangeovi a jeho ženě a dětem, stačilo. Možná Washington rozhodl, že 13 let Assangeova věznění v té či oné podobě postačí jako varování všem novinářům v dosahu Washingtonu, aby neprozrazovali zločiny Washingtonu. Ať už byl důvod jakýkoli, Washington vytvořil dohodu o přiznání viny, která mu zachránila tvář a ukončila pronásledování, jež zničilo první dodatek. Výměnou za to, že Assange přiznal vinu v jednom bodě obžaloby ze „spiknutí za účelem získání a vyzrazení informací o národní obraně“, bude Assange odsouzen k trestu odnětí svobody v britském vězení.

Pro Assange tak končí jedna z nejostudnějších epizod v dějinách americké vlády. Američané se s touto ostudou, kterou na ně Washington uvalil, nikdy nevyrovnají, protože americké ministerstvo spravedlnosti (sic) ji nadále praktikuje na samotných amerických občanech. Zkorumpovaný Bidenův režim za použití neoprávněného odsouzení a vynucených přiznání viny odsoudil 1 000 Američanů, kteří využili svého ústavou chráněného práva protestovat, do vězení jako „vzbouřence“. Tentýž zkorumpovaný režim stíhá bývalého a podle mnohých i současného amerického prezidenta včetně jeho advokátů na základě falešných obvinění. To Američanům říká, že pokud může být prezident zneužit tímto způsobem, nemají šanci. Důsledkem je, že strach způsobuje, že se Američané vzdávají svých práv a podřizují se rostoucí tyranii Washingtonu.

Moje země je dnes úplně jiná, než byla, když jsem se do ní narodil. Univerzitní a veřejné školství se zaměřuje na to, aby učilo náhradní generace, že Amerika je bílý rasistický vykořisťovatel a že se lidé mohou narodit do špatného těla, přičemž pohlaví člověka se nyní určuje podle vlastního prohlášení. Demokraté v USA a vládnoucí strany v Evropě jsou odhodláni nahradit své etnické obyvatelstvo přistěhovalci-nájezdníky. To spolu s tím, co se indoktrinuje ve školách, ničí západní civilizaci. Již nyní je k ní politicky a intelektuálně velmi málo odhodlaná. Bílé univerzity jsou nejzuřivějšími odsuzovateli západní civilizace.

Do listopadu bychom měli vědět tři věci, které podle toho, jak dopadnou, urychlí nebo zpomalí náš zánik.

První je, že budeme vědět, co se demokraté chystají Trumpovi udělat, a pokud to bude nehoráznost, zda ji lidé přijmou ze strachu, že s nimi bude zacházeno stejně jako s protestujícími 6. ledna.

Další je, že se dozvíme, zda se odmítnutí vládnoucích evropských stran v nedávných volbách do Evropského parlamentu přenese i do celostátních francouzských voleb. Pokud ano, bude to znamenat návrat evropského nacionalismu a začátek rozpadu NATO a válečného štvaní USA.

Za třetí se dozvíme, zda jsou Washington a jeho evropské loutky dostatečně šílené, aby nasadily vojáky NATO na Ukrajině a pokračovaly v míření raket na ruské civilisty, jako to dělá Izrael na Palestince. Pokud Putin na tyto provokace přistoupí, stejně jako na ty předchozí, mohli bychom čelit nástupu ruského válečného vůdce, který ukončí naši existenci i existenci Evropy.

Skutečnost, že tyto tři body nejsou středem pozornosti západních diskusí, znamená nedostatečnou informovanost a připravenost v případě špatného vývoje událostí.

Mezitím americká mládež čelí branné povinnosti a deprogramování jako občané západní civilizace, kteří v neustálém hledání zábavy rolují svými mobilními telefony.

Julian Assange Is Free vyšel 25.6.2024 na stránkach PCR. Překlad v ceně 276 Kč Zvědavec.

Článek byl publikován 26.6.2024


© 2024-1999 Vladimír Stwora
Článek je možno dále šířit podle licence Creative Common.