Ve zkratce

Stránka:

 Ivermectin "funguje ve všech fázích" COVIDu podle uniklých vojenských dokumentů americké armády

12.1.22

USA:

"Ivermektin (identifikovaný jako "léčivý" v dubnu 2020) působí ve všech fázích nemoci, protože inhibuje replikaci viru a moduluje imunitní odpověď."

Originál:

"Ivermectin (identified as curative in April 2020) works throughout all phases of illness because it both inhibits viral replication and modulates the immune response."

Zdroj: https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents...

Klasifikace: politika,zdravi,krimi,nabozenstvi Zprávu vložil/a zvedavy11

Komentářů: 5 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Vystoupili na demonstraci s vlastním názorem. Policisty čeká kárné řízení

11.1.22

Česká republika:

Policisty, kteří v minulých dnech vystoupili na demonstracích proti povinnému očkování proti covidu, čeká kárné řízení. Vystupování a komentáře policistů na akcích pořádaných hnutím Chcípl PES je podle policejního prezidia nepřípustné.

Policie zahájí řízení s policisty, kteří vystupovali na akcích uspořádaných na protest proti povinnému očkování. „Jednání policistů vystupujících na shromáždění politického hnutí považujeme za důvod pro zahájení řízení ve věcech služebního poměru.

_______
Ano, dalo se to čekat. Obdivuji statečnost těch mužů a těm trpaslíkům, kteří je budou trestat, vzkazuji hlupáci, příště budete na řadě vy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-policiste-rizeni-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Fialova vláda navrhuje pokuty až 3 miliony korun!

11.1.22

Česká republika:

Fialova vláda navrhuje dramatické zpřísnění krizového zákona. Pokuty za porušení zákona se podle novely, kterou vláda předkládá v prvním čtení na nejbližší schůzi sněmovny v úterý 11. ledna, zvýší pro fyzické osoby až na 50 000 Kč a pro podnikatele až na 3 000 000 Kč.

Proti schvalování novely Krizového zákona v úterý 11. ledna od 15 hodin před poslaneckou sněmovnou na Malostranském náměstí v Praze demonstrovalo Hnutí Chcípl PES spolu s dvacítkou dalších iniciativ spolků a politických stran aby přijetí této totalitní normy zabránilo.

P.S.- se obávám, že páni poslanci to mají už dávno rozhodnuté. Do Great Reset jim plebs přece kecat nebude.

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/fialova-vlada-navrhuje-p...

Klasifikace: politika,zdravi,pravo,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Gruzínský tenista náhle přerušil zápas kvůli problémům s dýcháním

11.1.22

Austrálie:

Tenista Nikoloz Basilašvili z Gruzie musel kvůli potížím s dýcháním přerušit zápas na Australian Open, když si sahal na hrudník. 

Zdroj: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gruzinsky-tenista-nahle-...

Klasifikace: sport,zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Neskutečné chucpe: Pekarová a teď i Lipavský šijou do Orbana

11.1.22

Česká republika:

Po vyjádření přání Maďarům, aby se zbavili ve volbách premiéra Viktora Orbána, předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová si v jeho kritice přisadila. Upozornila, že vyjádřením solidarity kazachstánskému prezidentu Kasymu-Žomartu Tokajevovi Orbán fakticky podpořil střílení lidí. Do premiéra se pustil i šéf české diplomacie Jan Lipavský.

_______
Sněhová koule hnusu a destrukce začíná na sebe nabalovat další vrstvy. Tahleta vláda zmrdů, kterou v podstatě dosadil Ústavní soud svým idiotským rozhodnutím krátce před volbami, nám způsobí ještě hodně bolehlavu. 

Pane Orbane, prosím, omluvte je. Jsou příliš to trpaslíci. A nemají podporu většiny slušných lidí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/viktor-orban-marketa-peka...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0

 Mezioborová lékařská konference - třetí díl PCR testy

9.1.22

Česká republika:

Zdroj: https://www.facebook.com/covidovezpovedi/videos/mezioborov%C...

Klasifikace: veda,zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Šílená vláda vymyslela další paskvil - pracovní karanténu

7.1.22

Česká republika:

Takže i když bude mít někdo pozitivní test tak bude muset jít do práce hákovat a tam nakazit všechny kolem. Jak se člověk s pozitivním testem do práce dostane? MHD? A nebo bude muset trvale zůstat v práci - pracovní karanténa?

A k čemu potom jsou ty testy? Stává se z toho jen zbytečná buzerace lidí!

Mě zajímá jak to chce dělat člověk s rýmou když bude muset nosit náhubek v práci? Stejně bude muset často smrkat mimo náhubek a ty viry rozšíří.

A nebo ty testy vlastně nic netestují a označují zdravé lidi za nemocné?

Zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-do-prace-i-s-...

Klasifikace: kuriozity,ekonomika,zdravi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 6

 WHO si na Facebooku naběhla na vidle

6.1.22

Neurčeno:

23. listopadu 2021 zveřejnila WHO na Facebooku příspěvek s tvrzením, že vedlejší účinky vakcín jsou mírné. Ze 45 000 komentářů, které obdrželi – to byste nikdy neuhodli – všechny negativní.

Zde je příspěvek WHO na Facebooku z 23. listopadu 2021:

Zde je několik komentářů: 

 

Gerald Rogers (883 lajků) Takhle vypadá propaganda… a podívejte se na
Takhle vypadá propaganda… a podívejte se na 8 500 komentářů lidí, kteří sdílejí příběh za příběhem o vážných až smrtících vedlejších účincích! Na jeden příspěvek zatím reagovalo 8 500 lidí a sotva jediný komentář je pochvalný.

Světová zdravotnická organizace nepodporuje „zdraví“. Ani CDC, vláda nebo většina systémů zdravotní péče.

Nicole De Graff (6 000 lajků; 177 odpovědí) Dlouhodobé poškození srdce, paralýza, krevní sraženiny a smrt nejsou mírné. Kéž Bůh přivede rychlou spravedlnost pro pachatele tohoto zla.

Leona Burton (7 100 lajků; 558 odpovědí) Lidé promluvili a nejsou šťastní.Doufám, že tyto společnosti neutrácejí své zisky? Zanedlouho vidím velké obrovské žaloby!

Atd.

Zdroj: https://www.globalresearch.ca/gaslighting-from-who/5766408

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 0

 Viník obrovského kalifornského požáru jmenován. A ne, není to globální oteplování

6.1.22

USA:

Požár Dixie, který loni zuřil přes tři měsíce a zničil 1300 staveb, začal, když po kontaktu se stromem zajiskřily elektrické rozvody státního podniku PG&E, potvrdil státní hasičský úřad.

Vyšetřování Cal Fire, dokončené v úterý, potvrdilo, že PG&E byla zodpovědná za druhý největší požár v historii Kalifornie. Kromě spálení 963 309 akrů půdy požár zapálil celkem 1 329 budov, poškodil 95 dalších a téměř srovnal se zemí město Greenville, historickou komunitu pocházející z doby zlaté horečky.

PG&E byl také shledán odpovědným za největší požár v historii Kalifornie, Camp Fire v roce 2018, který téměř zničil město Paradise, zabil 85 lidí a zničil 18 800 staveb. Energetická společnost se přiznala k 84 trestným činům neúmyslného zabití a jednomu protiprávnímu způsobení požáru poté, co byla předvedena k soudu v okrese Butte a následně v roce 2019 vyhlásila bankrot.

Zdroj: https://www.rt.com/news/545258-pge-responsible-dixie-fire-ca...

Klasifikace: kuriozity,krimi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Vakcinační voodo - po každém očkování prudce naskočí úmrtnost "neočkovaných"

6.1.22

Británie:

Takhle se čaruje se statistikou:

Kdo zemře krátce po očkování první dávkou, objeví se v datech jako necovidové úmrtí u neočkovaného. Statut očkovaného totiž vrchnost uděluje až 14 dnů po druhé dávce. Musíte se jí ale dožít. Kdyby první dávka vakcíny vedla k velkému množství úmrtí, vypadala by data přesně takto: Krátce po očkovací vlně v dané věkové kohortě by vyskočila necovidová mortalita u skupiny, která je klasifikována jako neočkovaní.

Zdroj: https://smis-lab.cz/2022/01/01/vakcinacni-voodoo/

Klasifikace: zdravi,krimi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 2

 Dezinformátoři a antivaxeři opět proti ČT?

6.1.22

Británie:

Česká televize, soustavně čelící útokům různých konspirátorů, hoaxerů, dezinformátorů a antivaxerů ohledně "objektivnosti" jejího "zpravodajství", musí být natolik obezřelá a profesionální, aby se k divákům dostávaly pouze pravdivé informace. A ten boj není jednoduchý. Ostatně posuďte sami: 

  • "Dezinformátor" Boris Johnson říká: "...90% všech hospitalizovaných osob na britských JIP jsou lidé, kteří nedostali 3. posilovací dávku (booster)". Tedy očkovaní lidé
  • Naštěstí tuto "dezinformaci" uvádí na pravou míru komentátor ČT, který počtpravdě říká: "...Johnson všechny vyzývá, aby šli na 3. posilující dávku z toho důvodu, že na JIP podle něj je až 90% lidí, kteří nejsou očkovaní..."!!! (Minuta 2:40 a dál pořadu).

Tak to fakt nemá chybu. 

Zdroj:

https://www.thesun.co.uk/health/17166997/boris-johnson-reveals-covid-patients-icus-boosters/

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/222411000370105/

 

Klasifikace: kuriozity,politika,zdravi Zprávu vložil/a Zorro

Komentářů: 3

 Marta Kubišová - peklo po 3. dávce

6.1.22

Česká republika:

Zpěvačka a signatářka Charty 77 Marta Kubišová (77) má za sebou Vánoce, které poznamenaly bolesti a strach. Podle jejích slov za špatným zdravotním stavem stálo to, že na třetí očkovací dávku proti covidu šla nachlazená. "Šla jsem na očkování a bylo to peklo. Dvě dávky byly v pořádku, po třetí dávce jsem neudržela ani tužku."

Přiznala, že má rozhozené spaní, bolí jí hlava i oči a znovu dostala antibiotika. Už tehdy měla podezření, že její špatný zdravotní stav souvisí s tím, že šla na třetí očkovací dávku, aniž by byla v dobré fyzické kondici.

"Byl to důsledek třetí vakcíny. Měla jsem před očkováním nějakou chřipku, na to jsem lékaře upozornila. V pátek jsem dostala výzvu, že v pondělí se mám dostavit na třetí vakcinaci. Raději jsme zašla ještě na ORL a doktorovi jsem říkala, že mám na krku naběhlé a bolestivé mízní uzliny a že se necítím dobře. On mě prohmatal a prosvítil a řekl mi, že by na očkování šel. Tak jsem v pondělí šla na očkování a od té doby jsem měla peklo."

Zdroj: https://zivotvcesku.cz/peklo-po-treti-davce-marta-kubisova-p...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 4

 Neočkovaní nedokončí zdravotnickou školu. Nesmí na praxi

5.1.22

Česká republika:

Studenti středních zdravotnických škol a vyšších odborných škol, kteří se do března nenaočkují proti koronaviru, budou muset nejspíš přerušit či ukončit studium. Důvodem je vyhláška přijatá ještě minulou vládou, která jim nařizuje povinné očkování, aby mohli chodit na odbornou praxi do zdravotnických či sociálních zařízení.

_______
Vládní kovidový teror dosahuje netušených hloubek. Kam se hrabali komunisté.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zdravotni-skoly-ockovani-...

Klasifikace: kuriozity,krimi,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 3

 Majdan v Kazachstánu!

5.1.22

Kazakhstan:

Protesty v Kazachstánu začaly v prvních dnech nového roku. Obyvatelé měst Žanaozen a Aktau uspořádali shromáždění na protest proti zdvojnásobení cen plynu, což ministerstvo energetiky vysvětlilo tím, že od 1. ledna se ceny určují prostřednictvím elektronického obchodování na základě nabídky a poptávky.

Protesty se však rozšířily i do dalších měst. V Almaty se 4. ledna večer střetli protestující s bezpečnostními silami, které střílely plyn a omračující granáty.

Prezident Kassym-Jomart Tokajev dnes ráno přijal demisi vlády.

V Kazachstánu není krize, ale válka.

Když se armáda postaví na stranu protestujících, když se střílí do bezpečnostních složek, když vláda podá demisi a hlava státu nechápe (zřejmě), co má dělat, není to krize.

Opakuji, je to válka. Když ne teď, tak zítra. Kazachstán už nikdy nebude jako dřív. Nikdy. Západní Kazachstán tlačí na centrum, aby přijalo rozhodnutí.

______
Poznámka editora: Demonstrující jsou prý velmi dobře organizováni. Napsali na iDnes. Nevím, ale nějak to divně zapáchá Sorosem. 

Zdroj: https://cz.sputniknews.com/20220105/protestujici-v-almaty-vt...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 Americký CDC: 61.4% pacientov s "kovidom" vo veku 12–17 years malo obezitu

5.1.22

USA:

Americký CDC priznal, že 61,4% mládeže s ARO (Akútne respiračné ochorenie) vo veku 12 - 17 rokov bolo vyžratých.

Zdroj: https://www.zerohedge.com/markets/cdc-admits-61-teens-hospit...

Klasifikace: kuriozity,zdravi Zprávu vložil/a zvedavy11

Komentářů: 1

 Šéf Pentagonu očkován a přeočkován proti COVID-19, se nakazil koronavirem

4.1.22

USA:

Šéf Pentagonu Lloyd Austin se nakazil koronavirem, přestože byl očkován dvěma dávkami amerického léku a poté dostal třetí (posilovací) dávku vakcíny.

Šéf Pentagonu zůstane v nadcházejících dnech doma v karanténě, přičemž si ponechá plné pravomoci a plánuje se účastnit klíčových jednání na dálku.

Podle šéfa Pentagonu je jeho uspokojivý zdravotní stav důkazem, že očkování funguje.

"Nadále vyzývám všechny, kteří mají nárok na posilovací dávku, aby se nechali očkovat," apeloval ministr na spoluobčany.

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1641208203

Klasifikace: kuriozity,veda,zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 6

 „Jejich vakcína zachránila miliony životů.“ Europoslanec chce dát BioNTech na bankovky

3.1.22

Evropská unie:

Německý europoslanec Moritz Körner přišel s návrhem, aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou. Společnost BioNTech se ve spolupráci s Pfizerem podílela na vývoji dosud nejvyužívanější vakcíny proti koronaviru. Podle Körnera zachránila Sahin a Türeciová skrze svou firmu miliony lidských životů.

To má být vtip? Ne, ONI to myslí vážně!  Pan europoslanec to jistě nemá z vlastní hlavy. Že by tlak Big Pharma?

Zdroj: https://echo24.cz/a/SYeQh/jejich-vakcina-zachranila-miliony-...

Klasifikace: kuriozity,veda,zdravi,finance Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 2

 V Turecku už začali podávat pátou dávku COVID vakcíny

3.1.22

Turecko:

Nemyslete si, že dostanete třetí dávku a všechno bude v cajku. NEBUDE! Oni se rozhodli, že vás upíchají k smrti.

Jedinou šanci mají lidé to nekonečné píchání odmítnout dříve, než jim to definitivně zničí zdraví.

Zdroj: https://www.topky.sk/cl/11/2238939/KORONAVIRUS-Turecko-povol...

Klasifikace: kuriozity,zdravi Zprávu vložil/a F&T

Komentářů: 1

 Newyorská legislativa navrhuje: Vězeňské tábory pro neočkované na dobu neurčitou!

3.1.22

USA:

V příští legislativní debatě, která začne 5. ledna 2022, by newyorský Senát a Shromáždění mohly schválit legislativu, která by dala svolení k odebírání a zadržování případů, kontaktů, dopravců nebo dokonce kohokoli, kdo je podezřelý z toho, že představuje „významnou hrozbu pro veřejné zdraví“, a oddělila je od veřejnosti na dobu neurčitou. Návrh zákona navrhuje časově neomezené vězeňské covidové tábory pro neočkované.

Návrh zákona dává guvernérovi New Yorku a jejich delegátům, mezi nimiž byli komisař a vedoucí místních zdravotnických odborů, pravomoc oddělit a zadržet jakékoliv lidi nebo skupinu jednotlivců tím, že budou muset vydat pouze jeden rozkaz. V příkazech stačí uvést jméno (jména) osoby nebo „přiměřeně konkrétní popis jednotlivců nebo skupin“.

 

Zdroj: http://svobodnenoviny.eu/newyorska-legislativa-navrhuje-veze...

Klasifikace: zdravi,pravo Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

Káva pro Zvědavce

42

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 87 čtenářů částkou 14 686 korun, což je 42 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 3

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Dluh České republiky rekordně narůstá 19.04.24 18:05 Česká republika 0

Apollo 11 – Přistáli Američané na Měsíci?18.04.24 19:58 USA 11

Měnové kurzy

USD
23,60 Kč
Euro
25,24 Kč
Libra
29,39 Kč
Kanadský dolar
17,22 Kč
Australský dolar
15,33 Kč
Švýcarský frank
25,80 Kč
100 japonských jenů
15,20 Kč
Čínský juan
3,26 Kč
Polský zloty
5,83 Kč
100 maď. forintů
6,41 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 764,37 Kč
1 unce stříbra
642,69 Kč
Bitcoin
1 512 547,00 Kč

Poslední aktualizace: 24.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 035 652