Ve zkratce

Stránka:

 Policisté v Německu protestují proti povinnému očkování proti COVID-19

11.1.21

Německo: Policisté se vzepřeli proti povinnému očkování a začali jezdit v ulicích s tlampači, kde varují, aby se lide nenechali očkovat, protože je to nevyzkoušené a může to způsobit poškození a sterilitu. Klikněte si na odkaz. Je tam video.

Zdroj: https://www.facebook.com/kreativniprevrat.eu/videos/13289682...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Další krůček k otroctví

11.1.21

Česká republika:

Aspen agent, ministr vnitra, předseda ČSSD, šéf Ústředního krizového štábu a místopředseda vlády soudruh Hamáček předložil v senátu novelu krizového zákona, kde navrhuje pro firmy porušující vládní diktaturu zvýšit pokuty a sebrat možnost žádat o odškodnění za vládní opatření, za stanné právo a zákaz činnosti.

Pokrokový Aspen šmejd jde podle příkazů banksterů ještě dál. Ve velké novele krizového zákona navrhuje, že by v případě nebezpečí lidem zakázali volně nakládat s jejich vlastními finančními prostředky.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hamackovi-shod...

Klasifikace: politika,krimi,finance Zprávu vložil/a Gój

Komentářů: 3

 Jaroslav Turánek 1. díl: Všichni nereagují na vakcíny stejně, část populace bude reagovat negativně

9.1.21

Česká republika:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=huzxxLvYm8Q

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 1

 Američtí manažeři sjíždějí fotky z obsazení Kapitolu. Když najdou svého zaměstnance, má padáka

9.1.21

USA:

Po nepokojích v Kapitolu, do něhož se ve středu dostali podporovatelé končícího amerického prezidenta Donalda Trumpa, to ve Spojených státech vře. Některé firmy se rozhodly, že přeruší veškeré styky s Trumpem i s jeho příznivci. Začíná i propouštění ze zaměstnání a vedoucí některých společností započali hon na účastníky nepokojů. Pokud se jim podaří identifikovat některé ze svých zaměstnanců, bude je čekat okamžitý vyhazov.

_______
Tohle nedopadne dobře. Nejen pro Ameriku, ale pro celý svět.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Americti-manaz...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 4

 Noc dlouhých nožů v USA

9.1.21

USA:

Vyjmám z diskuze za článkem o tom, že Twitter natrvalo zablokoval účet prezidenta Trumpa, což doplnil komentářem „Po bedlivém přezkoumání tweetů účtu @realDonaldTrump a aktuálního kontextu jsme trvale zablokovali účet kvůli nebezpečí dalšího podněcování k násilnostem.

Twitter zablokoval Trumpa.

O dvě hodiny později si Trump zřídil účet na síti Parler.

Za další 1 hodinu Google odstranil Parler z Android Play Store a Apple pohrozil týmž na iPhonech.

Během dnešní noci proběhla v USA noc dlouhých nožů. Přes 35000 konzervativně smýšlejících lidí bylo smazáno z Twitteru. Komentátoři, právníci, trolové, normální lidé. Zároveň vyřadil Google konkurenci Twitteru, Parler, ze svého ekosystému a Apple ho vyřadí dnes večer, pokud do večera nezavede přísnou cenzuru příspěvků. Navíc jsou šéfové Parleru pozváni na jednání do Amazonu, který hostuje jejich servery a pravděpodobně jim je vypnou. Vše během jediné noci.

Bez ohledu koho a čeho se to týká, je alarmujici vytváření absolutní závislosti na on-line systémem, včetně likvidace finanční hotovosti. Stanete se otrokem, který může být kdykoliv odpojen, pokud nebude systému dobře sloužit a správně myslet.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-usa-twit...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Zpěváka vyhodili ze soutěže, protože kritizoval opatření proti kovidu.

8.1.21

Německo:

Opatření proti koronaviru v tzv. "demokratickém světě" nejnověji nelze už ani zpochybňovat. V Německu, které je podle mnoha našich politiků vzorem, už trestají lidi i za kritiku vládních opatření proti Covidu-19.

Německý zpěvák Michael Wendler, který byl porotcem soutěže "Německo hledá Superstar" byl vyhozen z účinkování v televizním programu poté, co zkritizoval vládní opatření a přirovnal je ke koncentračnímu táboru.

Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/covidova-totalita-spevaka-vyhodi...

Klasifikace: zdravi,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 Na web Badatel bylo podáno trestní oznámení za "šíření poplašné zprávy"

8.1.21

Slovensko:

Slovenský ministr zdravotnictví Marek Krajčí se na svém facebookovém účtu pochválil velkým úspěchem. Vůči portálu Badatel, který podle něj šíří hoaxy a dezinformace, bylo zahájeno trestní stíhání za šíření poplašné zprávy.

Portál Badatel patří podle ministra Krajčiho "k dlouhodobým a pravidelným šiřitelem zdravotnických hoaxů a konspiračních teorií, které mohou ohrozit zdraví lidí". Proto na něj podal trestní oznámení, které bylo včera policejním sborem v Prešově přijaty a následně bylo zahájeno trestní stíhání ve věci "přečinu šíření poplašné zprávy podle § 361 odst. 1, odst. 2 trestního zákona ".

_______
Umlčet! Zakázat! Zavřít! Covidový teror si rozvracet nedáme! Je vidět, že se papaláši fakt bojí, aby se ovečky nerozutíkaly. Povolen je jen jeden názor. Ten oficiální. Už se s tím ani neskrývají. Dokonce se tím chlubí!

Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/minister-zdravotnictva-sa-tesi-v...

Klasifikace: zdravi,pravo Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

 A další BLM/Antifa demonstrant v Kapitolu - Adrian De Los Dios

8.1.21

USA:

Adrian De Los Dios, který se účastnil protestů v Portlandu a byl obžalován za házení kamenů na policejní stanici v Portlandu.

Zdroj: https://twitter.com/ProudPa55721361/status/13473416145288110...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 0

 Průběh střelby v Kapitolu + 4 mrtví

8.1.21

USA:

Konečně je tu video, které to vysvětluje. Dívka chtěla prolézt zabarikádovanými rozbitými dveřmi do další části Kapitolu a byla nemilosrdně sestřelena policistou v zabarikádované části - viz odkaz

A ti další 3 mrtví?

Jedna žena byla nešťastně ušlapána davem v Rotundě.

Policista, který dostal mrtvici a je na intenzivní péči.

Jeden muž umřel na infarkt.

Proto to mainstream většinou blíže nevysvětluje - napíše, že Trump může za 4 mrtvé a je to.

Zdroj: https://twitter.com/KevinHullVBeach/status/13471554708055777...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 Další muž zemřel po očkování vakcínou Pfizer/BioNTech

8.1.21

USA:

Lékař, Gregory Michael, 58 let, zemřel několik dnů po očkování experimentální vakcínou Pfizer/bioNTech. Je podezření, že šlo o katastrofickou reakci na vakcínu.

Manželka lékaře, Heidi Neckelmannová, tvrdí, že manžel byl zcela zdravý, dokud nedostal 18. prosince vakcínu v lékařském středisku Mount Sinai.

Tento týden podlehl mrtvici způsobené akutním autoimunitním stavem ITP.

ITP (idiopatická trombocytopenická purpura) je stav, u kterého dochází z neznámé příčiny za účasti imunitních mechanismů k urychlenému rozpadu trombocytů.

Heidi trvá na tom, že její manžel byl aktivní, zdravý a neměl poruchu imunity ani žádný podobný stav, který by mohl ITP způsobit:
„Podle mého názoru byla jeho smrt stoprocentně spojena s vakcínou. Neexistuje žádné jiné vysvětlení. “

"Můj manžel by ve velmi dobré kondici, nekouřil, pil jen příležitostně, rybařil a jezdil v kajaku."

"Testovali ho úplně na vše, co si dovedete představit, dokonce i na rakovinu - a vůbec nic nenašli."

Mluvčí společnosti Pfizer řekl, že firma zkoumala Gregoryho smrt, ale nevěří, že by to mělo nějakou spojitost s vakcínou.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-docto...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 Globalisté se snaží zabránit Trumpovi v další možné kandidatuře na prezidenta

8.1.21

USA:

Demokraté výboru pro domácí soudnictví vyzvali Pence, aby aktivoval 25. dodatek:

"Prezident Trump ve svém videu dnes odpoledne prokázal, že není duševně v pořádku a stále není schopen přijmout výsledky voleb 2020," napsali.

„Ochota prezidenta Trumpa podněcovat k násilí a sociálním nepokojům, které by vedly k násilnému zvrácení výsledků voleb jasně odpovídá tomuto standardu,“ napsali a dodali, že o tom svědčí

„i jeho nedávné tweety, které Twitter od té doby smazal, ve kterých řekl, že volby byly„ ukradeny “a že dnešní nepokoje„ jsou věci a události, které se staly.“

„Kvůli naší demokracii vás důrazně žádáme, abyste aktivoval 25. dodatek a zahájili proces zbavování prezidenta Trumpa moci."

K těmto Demokratům se přidali i někteří republikánští zrádci z Trumpova vládního kabinetu.

I kdyby Pence a polovina vládního kabinetu souhlasili s použitím dodatku 25 a prezident to odmítl, musely by to schválit dvě třetiny parlamentu.

Celá ta banda také znovu uvažuje o impíčmentu Trumpa, což by se jim moc líbilo, protože by pak nemohl kandidovat v roce 2024.

Ale vzhledem k tomu , že se jim to celé roky nepodařilo, jde jen o vlhké sny.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9120749/Cabinet-mem...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 V USA začínají politické čistky: 8 senátorů a 139 poslanců je označeno za zrádce

8.1.21

USA:

Globalističtí politici a byznysmani v USA sepsali seznam "zrádcovské kliky" 8 senátorů a 139 poslanců a navrhují jejich vyloučení z politického života.

Důvodem je, že poté, co Kongres obnovil zasedání, dostáli svému slovu voličům a statečně se pokusili poukázat na masově falšované volby a navrhli schválit alternativní seznamy volitelů.

Po tom, co se v Kongresu odehrálo, to od nich vyžadovalo velký kus odvahy.

Mainstream, Demokraté, neziskovky, velký byznys a republikánští zrádci nyní vyvolávají hysterickou atmosféru (podobnou té na Ukrajině v době převratu), vyřvávají, že "zrádcovskou kliku" měly "strašlivé" události v Kapitolu odvrátit od těchto požadavků, že se tato skupina politiků snažila přepsat volby, že podporují nebezpečnou násilnou Trumpovu skupinu a že by jim měl být odebrán mandát.

Je vytvářena atmosféra 50. let.

Seznam senátorů i poslanců je vypsán pod článkem, zřejmě proto, aby je bojůvky BLM a Antify mohly snadněji terorizovat.

Bývalí Obamovi poradci + představitelé Walt Disney, Goldman Sachs Group Inc., Accenture, Merck & Co, Merck and Morgan Stanley a dalších měli virtuální míting, kde se dohodli, že psané námitky nestačí a že budou muset zatlačit na neposlušné politiky, kteří se odvážili postavit za voliče,  tím, že jim utnou dotace.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9122311/Seven-senat...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 0

 Video: "No Antifa! Stop that! No broke the window! Bú!" křičí patrioti před Kapitolem

8.1.21

USA:

V tomto videu je dobře slyšet patrioty před Kapitolem, jak křičí na lidi, kteří rozbíjí okno:

"No Antifa! No Antifa! No broke the window! Stop that! Bú, bú!"

"Ne Antifa! Ne Antifa! Nerozbíjejte okno! Přestaňte s tím! Bú, bú!"

Zdroj: https://twitter.com/ligia4508/status/1347248837375746049

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 1

 Další muž v Kapitolu byl identifikován jako účastník akcí BLM v Utahu

8.1.21

USA:

Černoch John Sullivan, který vnikl rozbitým oknem do Kapitolu, se účastnil akcí BLM v Utahu.

Zdroj: https://twitter.com/tvheidihatch/status/1347025829058936832

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 0

 Twitter definitivně zablokoval úřadujícího prezidenta Trumpa

7.1.21

USA:

Bezprecedentní cenzura a oprsklá drzost. Twitter prostě zablokoval Trumpovi vkládání nových přízpěvků. Ignoruje fakt, že v této chvíli je Trump stále ještě prezidentem Spojených států.

A prochází jim to!

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Trumpovi-zamkl...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 13

 ANTIFA v akci

7.1.21

USA:

Neni nad to, kdyz policie priveze 3 autobusy priznivce ANTIFY a vylozi je skoro pred dvermi bileho domu. Kdyby ty FALSE FLAG operace delali aspon poradne...ale co, lide jsou tupe ovce tak proc jim to neudelat primo pred ksichtem.

Zdroj: https://youtu.be/L0xyqVMUh_E

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Martinik

Komentářů: 1

 Pochybnosti o útoku v Kapitolu podporují další videa

7.1.21

USA:

Video v odkazu vzbuzuje vážné pochybnosti o verzi mainstreamu ohledně útoku Trumpistů na Kapitol.

Policista se v Kapitolu domlouvá s útočníky na inscenaci útoku a kdosi to z povzdálí filmuje.

Zdroj: https://twitter.com/_TeddyBrosevelt/status/13469930745940623...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 0

 Další "patriot" v Kapitolu je identifikován jako člen hnutí Antifa

7.1.21

USA:

Další ze skupiny "demonstrantů", kteří vnikli do Kapitolu, byl identifikován jako člen sorosovské Antify.

Člověk v Kapitolu, který má na hřbetu ruky vytetovaný srp s kladivem - viz odkaz, je členem Antify. Zde je důkaz:

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Podpůrci Trumpa protestovali od voleb před Kapitolem již 3x a nikdy nebyli násilní. Je také podezřelé, že je nyní - při posledním protestu - neobtěžovala Antifa. Byla mezi nimi.

Zdroj: https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/trump-protestors-in...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a maru

Komentářů: 2

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 44 898 005