Vražda Juliana Assange

Kurt Nimmo

26.6.2018 Komentáře Témata: Právo, Média, manipulace, lží, Propaganda 1139 slov

Byl to úkol pro pošetilce.

V den, kdy byl Donald Trump zvolen prezidentem, ho jeho stoupenci žádali, aby udělil milost Julianu Assangeovi, zakladateli a čelnímu představiteli WikiLeaks. Uživatelé sociálních sítí hromadně požadovali, aby bylo Assangeovi umožněno opustit ekvádorské velvyslanectví v Londýně, aniž by byl zatčen a vydán do Spojených států.

Trump a jeho administrativa na to nereagovali - následovalo naprosté ticho.

Několik měsíců před prezidentskými volbami server WikiLeaks zveřejnil archiv, v němž bylo možné vyhledávat, a který obsahoval přes 30 000 e-mailů a příloh, pocházejících z e-mailového serveru Hillary Clintonové, který nebyl až tak soukromý.

Trump neměl žádnou averzi vůči zneužití těchto e-mailů. Nazval je „e-maily křivácké Hillary“ a řekl, že ohrožují národní bezpečnost Spojených států.

Demokraté to označili za „podpásovku“ a tvrdili, že se Assange tajně domluvil s Putinem a Rusy.

V dubnu podali na federálním soudu žalobu proti ruské vládě, Trumpově volební kampani a WikiLeaks. Tvrdili, že za náhlým obratem ve volbách 2016 bylo rozsáhlé spiknutí.

Nemají o tom žádný důkaz. Důkazy však již nejsou zapotřebí. Samotná obvinění nyní slouží k tomu, aby byli svrženi vedoucí představitelé a zničena jejich kariéra.

Julian Assange a WikiLeaks už nemají pro Donalda Trumpa žádný užitek.

Udělil milost bývalému arizonskému šerifovi Joe Arpaiovi a neokonzervativnímu informátorovi “Scooterovi“ Libbymu. Trump zvažoval udělení dalších milostí, včetně posmrtné milosti Muhammadu Alimu, který byl odsouzen za vyhýbání se výkonu služby. V červnu bylo oznámeno, že Trumpovi lidé tlačí na omilostnění krále „prašivých“ dluhopisů (junk bond) Michaela Milkena, který byl odsouzen za podvody s cennými papíry. Udělení milosti Milkenovi především prosazuje Steven Mnuchin, bývalý bankéř společnosti Goldman Sachs a nyní současný ministr financí, a Trumpův zeť Jared Kushner.

Juliana Assange mezitím nechali na holičkách.

Jak generální prokurátor USA, tak Mike Pompeo, bývalý ředitel CIA a nynější ministr zahraničí, chtějí, aby byl Assange vydán do Spojených států, kde ho čeká soud a případná poprava za špionáž.

Jeff Sessions, generální prokurátor USA, uvedl, že zatčení a stíhání Assange je pro vládu Spojených států prioritou, a Pompeo ho veřejně odsoudil coby „nepřátelskou zpravodajskou službu“, nehledě na to, že sám využil e-maily Clintonové k obvinění Demokratického národního výboru (DNC) ze sabotáže volební kampaně Bernieho Sanderse.

Spojené státy mají velký vliv na Ekvádor.

Prezident Ekvádoru Lenín Moreno po setkání s generálem Josephem DiSalvem z Jižního velení - na němž měli údajně diskutovat o „bezpečnostní spolupráci“ - oslabil bezpečnost na velvyslanectví a odepřel Assangeovi přístup k rodině, přátelům a lékařům. Také mu vypnuli připojení k internetu.

Tento týden ekvádorský ministr zahraničí José Valencia uvedl, že jeho vláda pracuje na plánu „odchodu“, který má vypudit Assange z velvyslanectví, kde žil posledních šest let. Valencia řekl pro Associated Press, že plán „podpoří odchod, který nemá být traumatický... nechceme, aby to byl odchod, který zapříčiní nesoulad s mezinárodním právem“.

Moreno uvedl, že Assange zasahoval do vztahů Ekvádoru s jinými zeměmi, neboť tweetoval o politických událostech. Také bědoval nad „nepřístojností“ Assangeova politického azylu, a řekl, že australský informátor je „zděděný problém“ po předchozí vládě.

Morenova vláda udělila Assangeovi občanství v naději, že mu bude udělena diplomatická imunita a on tak opustí velvyslanectví. Assange je však dost chytrý na to, aby tomu uvěřil. Ať už mu udělí imunitu nebo ne, ví velmi dobře, že bude zatčen hned v prvním okamžiku, kdy opustí velvyslanectví.

Aktivista a filmař John Pilger vyčinil levici, že se zřekla Assange a ponechala ho jeho osudu. „Mezi mnohými, kteří se hlásí k levici, se rozhostilo ticho,“ uvedl v prohlášení. „To ticho je Julian Assange. Stejně jako se každé falešné obvinění provalí, a jako je každá falešná pomluva dílem politických nepřátel, Julian je ospravedlněn jako ten, kdo odhalil systém, který ohrožuje lidstvo.

Pro establishment je zcela nezbytné, aby byl Assange zatčen, vydán a obviněn ze špionáže ve Spojených státech. Toto poselství by bylo k nezaplacení, a hrůzný efekt by byl vskutku neocenitelný.

Špinavá tajemství války, politické lsti, manipulace s volbami a různé jiné zločiny a pochybení nejsou určeny pro veřejnost.

Zveřejnění videonahrávky „Collateral Damage“ (Civilní ztráty) a válečných záznamů z Afghánistánu a Iráku mělo mít za následek vznik většího a mnohem aktivnějšího protiválečného hnutí. To se však nestalo.

Liberální a levicový odpor proti válce nastává pouze tehdy, když v Oválné pracovně sedí republikán. Obama v podstatě zničil to, co zbylo z protiválečného hnutí z  Bushovy éry. Osm let prezidentování Obamy bylo něco jako lobotomie, prováděná na levici.

Demokraté podpořili Hillary Clintonovou ve válce proti libyjskému lidu. Neměli problém s tím, když zařídila, aby CIA poslala zbraně, které byly posbírány na bojištích v Libyi, „rebelům“ v Sýrii.

Demokraté se dožadují svržení Bašára al-Asada v Sýrii. Věří, že za zvolením Trumpa stojí Rusko, a že Vladimír Putin šíří lži a falešné zprávy, které podkopávají a ničí naši demokracii. Velké neziskové organizace, nadace a expertní skupiny prosazují tyto nesmysly a šíří je dál.

Především vzhledem k naočkování názory - což je výsledek veřejného vzdělávání a stádní mentality, vštěpované čelními představiteli a médii - je pro finanční oligarchii a její korporační partnery poměrně snadné vymývat mozky veřejnosti. Nyní jsou války a dobývání území maskovány jako humanitarismus.

Jsem dost starý na to, abych si pamatoval na chvíli, kdy miliony Američanů velebily Daniela Ellsberga za to, že zveřejnil „Pentagon Papers“ (Pentagonské dokumenty). To bylo tehdy, ale dnes je to jiné. Nyní liberálové a progresivní lidé chtějí dát oprátku informátorům, stejně jako to chtějí udělat konzervativní republikáni a neokonzervativci.

Americký spisovatel Gore Vidal jednou řekl, že Amerika trpí ztrátou paměti.

Američané jsou do značné míry slepí k válkám a finančním zločinům, které se dějí jejich jménem. Částečně je to způsobeno naočkováním názory prostřednictvím propagandistických médií, ale Američané jsou do značné míry lhostejní a nezabývají se kriminalitou vedoucích představitelů a institucí.

Většinu lidí vůbec nezajímá, že Julian Assange je chodící mrtvý muž.

Jsou neschopní vidět kriminální stát takový, jaký doopravdy je - globální mafie řídí operace, které otřásají celými kontinenty, vede dobyvačné války a drancuje za účelem zisku.

The Murder of Julian Assange vyšel 23. června 2018 na ICH. Překlad v ceně 382 Kč Zvědavec.

Poznámka editora

Když terorista Mandela byl ve výkonu trestu za podkopávání funkčního a prosperujícího státu a ve svém luxusním vězení s bazénem uděloval rozhovory novinářům a jeho šílená, sadistická manželka popravovala své odpůrce trýznivým způsobem, svět se mohl přetrhnout ve vyvíjení nátlaků na režim v JAR. Terorista Mandela měl holt správnou barvu kůže a jeho aktivity směřovaly správným směrem - proti bílým. Když na druhé straně vysoce inteligentní běloch dokáže odhalit a ukázat světu špinavosti politiků a států, čímž přispěje k ozdravění morálních a mravních zásad lidstva, nikdo se jej nezastane.

Nejstrašnější je to mlčení médií a mlčení politiků. Všichni vidí, všichni vědí, že se tady páchá odporný čin, hon na nevinného člověka, podlá zrada, nízká pomstychtivost, slizké ohýbání mezinárodního práva, likvidace informátora, který přispěl k Pravdě světa a měl by být ctěn a oslavován. A nikdo neprotestuje. NIKDO. Ani ten náš slavný Zeman.

Známka 1.2 (hodnotilo 132)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Články s podobnou tématikou

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

V Rusku se zatýká za internetové diskuse schvalující terorismus - to samé se dělo u nás před 4 měsíci29.03.24 06:23 Rusko 0

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 14 495