Připravme se na BIG BANG

Vladimír Stwora

26.11.2003 Komentáře Témata: Nezařazeno 1522 slov

Svět sleduje vývoj ve Spojených státech už delší dobu se vzrůstajícím neklidem. Od volebního puče, kterým si Bush a skupina neokonzervativců zajistila vítězství, uplynuly skoro tři roky. Od té doby jako kdyby naše planeta byla prokletá. Nebo jako kdyby vlétla do oblasti vesmíru, kde v politice stoprocentně platí Murphyho zákon: "Může-li se něco pokazit, tak se to pokazí." A "padající předmět padá směrem, kterým způsobí co nejvíce škod."

Poslední dva roky usedám ráno k počítači s obavou, co se zase hrozného za posledních pár hodin událo. A pak čtu a k dlouhému, nepřetržitému řetězu špatných zpráv z včerejška a před včerejška a minulého týdne a měsíce přidávám nové špatné zprávy, přičemž je rozděluji pouze na ty špatné a ještě horší. Ať jde o útok na životní prostředí, demografický vývoj, potlačování základních lidských práv, policejní šmírování, celosvětovou zaprodanost masmédií, ztrátu soudnosti u většiny populace, úpadek morálky a vkusu, běsnění hlasatelů politické korektnosti, divoký rasismus proti bílým, ekonomickou situaci, šílené zbrojení, militarizaci kosmu, genové manipulace, vznik nových podivných nemocí, které ještě před několika lety neexistovaly, atd., atd. Pozitivních zpráv je tak málo, že to odporuje zákonům počtu pravděpodobnosti.

Bohužel všechno ukazuje na to, že nádoba zla není ještě prázdná. A že to nejhustější, co bývá u dna, nás ještě čeká.

V Americe se schyluje k volbám. Ačkoliv má Bush (díky machinacím s volebními počítači) vítězství jisté na 80 %, obávám se, že to není to, po čem doopravdy prahne. Respektive on ví, že stejně vyhraje. Bush chápe své prezidentství, jako boží poslání. Je přesvědčen, že ho povolal Bůh a že všechno, co činí, je z vůle Boží.

Bush sám je ovšem jenom figurka. Je ovládán mocnou skupinou v pozadí. Ta skupina se nikdy netajila s tím, že jí jde o globální vládu nad světem. Alespoň toto je dobrá zpráva, protože nemusíme ztrácet čas hádáním, o co jim vlastně jde. Dali nám to na talíři. Program PNAC - Project for the New American Century ( http://www.informationclearinghouse.info/article1665.htm, http://abcnews.go.com/sections/nightline/DailyNews/pnac_030310.html) byl zveřejněn dlouho předtím, než se Bush dostal do Bílého domu. A po jeho jmenování dosedlo na nejvyšší místa v nejmocnějším státě světa 10 z 18 mužů, podepsaných pod PNAC.

Pochopitelně těchto deset mužů je jen viditelná špička ledovce. Nedosáhli by ničeho, kdyby za nimi nestály nadnárodní zbrojařské a naftařské koncerny, banky, finanční oligarchie, média a kdyby se jejich plány nekryly s plány Izraele, jehož současní vládci rovněž usoudili, že přišel čas konečně realizovat slova 2000 let starého učení o tom, že jsou nadřazeni ostatním národům, které jim musí sloužit.

V čele nejmocnějšího státu světa tedy dnes stojí fanatický, bigotní psychopat s omezeným rozhledem, se sklonem k alkoholu, přesvědčený o tom, že ho seslal Bůh, ovládaný skupinou ke všemu schopných šílenců. Hitler i Stalin byli podobné kreatury, jenže oni neměli prst na spoušti největšího jaderného potenciálu světa, jehož síla byla už v roce 1950 schopná zničit život na planetě několikrát. Opravdu nemohlo to být horší.

Vše, co skupina PNAC za podpory sionistů zatím podnikla, bylo bezchybné. Hm, tedy téměř bezchybné. Některé nesrovnalosti kolem skvěle provedeného útoku z 11. září sice pronikly na veřejnost a daly vzniknout poměrně silným konspiračním teoriím, ale tím se příští vládcové světa nemusí zabývat. Vědí, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou, a že do masmédií nic z těch desítek podezřelých důkazů a nelogičností kolem 11. září, nepronikne. A ostatně, jejich hlasatelé už brzy oněmí...

Trošku se jim to zkomplikovalo v Iráku a Afghánistánu. Ti hloupí Arabové se brání jako čerti a skvělá technická převaha americké armády není v primitivních a pouštních podmínkách k ničemu. Navíc se už pomalu nedostává peněz a vojáků. Vojenské síly rozprostřené ve 120 zemích světa se podobají rozlitému mléku. Plochou pokryjí celou podlahu, ale vrstvička je to jen milimetr tlustá. Jistě bude třeba povolat další mladé muže a 280 milionový stát nemůže mít problém postavit deseti milionovou armádu, bude-li třeba. Brát je z čeho. Už se také hovoří o státní loterii, branci se museli zaregistrovat a jejich jména budou náhodně tažena pro službu v zámoří. Jenže v tomto okamžiku je to ještě politicky nevhodné. Vládcové jsou ještě zranitelní.

Dalším drobným problémem, který zatím neohrožuje přímo, ale časem by mohl, je otázka voleb. Stále více odborníků i prostých občanů začíná protestovat proti elektronickému hlasování, které nelze ověřit. Stát Kalifornia už dokonce přijal zákon, že do roku 2006 musí každý hlasovací počítač zanechávat papírovou stopu, takže by se volební lístky v případě nesrovnalosti daly přepočítat ručně. Pravda, v roce 2006 už bude dávno po volbách, ale co ty další volby? Očekává se, že příkladu Kalifornie budou brzy následovat další státy.

Přišel čas vykonat poslední krok. Převzít moc, zlikvidovat opozici, umlčet disent, zrušit volby. Co nejrychleji a jednou pro vždy vyřešit problém s arabskou naftou a se vzpurnými muslimy, pacifikovat a ovládnout země Středního východu, Izraeli vyřešit problém s Palestinou (vnutit světu myšlenku, že žádná Palestina nikdy neexistovala), doma zlikvidovat opozici a zajistit si časově neomezenou vládu.

Co se Arabů týče, jediná možnost je použít jaderné zbraně. To ušetří vojáky i peníze a zajistí rychlé vítězství. Arabům to vezme chuť na další odpor. Jenže když je USA použije jako první, vyvolá to ve světě bouři nevole a odporu. Na to sice Bushova administrativa kašle, ale jsou tady finanční vazby a ty by mohly utrpět. Amerika denně potřebuje půjčit od zbytku světa dvě miliardy dolarů, aby udržela ekonomiku v chodu.

Takže je nutno použít jaderné zbraně až jako reakci na ZHN teroristů.

Jak to bude probíhat, nevím, ale bude to velké. Předpokládám, že v příštích měsících vybuchne v některém velkém městě západního světa atomová bomba střední velikosti. Nejpravděpodobněji v USA nebo v Británii, ale může to být i jinde. Možná to budou bomby dvě.

Druhá varianta je biologický útok. V některém městě (městech) vypukne epidemie smrtelné choroby.

Ať už to budou bomby nebo nemoc, důležité je to, že při tom musí zemřít velké množství lidí. Uvažuji o desítkách, možná stovkách tisíc. Pro Američany to musí být šok ještě mnohem horší, než ten z 11. září. Jinak nebude možné říct: "Lidičky, já vás ochráním," zrušit ústavu (jak to předvídal generál Franks) a vyhlásit stanné právo, zavřít opozici, přijmout beze zbytku Patriot Act II a možná i III, zavést všeobecnou brannou povinnost, celý stát neprodyšně uzavřít, dostavět koncentráky a prohlásit se za neodvolatelného vůdce. Zkrátka začít konečně vládnout bez servítku.

Z útoku bude možno okamžitě obvinit al-Káidu, stopy povedou do Íránu nebo Sýrie. Ostatně budou existovat jasné důkazy. Předpokládám, že se na místě výbuchu najde příručka v arabštině Jak vyrobit atomovou bombu. Na zadní stránce příručky bude telefonní číslo bin Ladena nebo jeho rukou psaný vzkaz. A pak už jistě celý svět přivře oči a pochopí, že Američané nemohli dělat nic jiného, než odpovědět stejně: oko za oko, zub za zub.

Neokonzervativcům a Izraeli se tak podaří zabít tři mouchy jednou ranou.

Za prvé: Konečně budou moci vládnout bez těch pitomých lidských práv. Vyhledávání informací bude považováno za spolupráci s nepřítelem. Disidentské webové stránky zmizí už několik hodin po útoku. Ostatně jich není více, než 200-300, a FBI už má dávno připravený jmenný seznam. Zavedou se povinné mikročipy pod kůži. Při současné kontrole všech komunikačních prostředků budou přesně vědět nejen jak kdo smýšlí, ale také kde právě je. Nedostatek patriotického nadšení bude považován za terorismus, jedinci budou po zásluze potrestání.

Za druhé: Střední východ bude vypadat tak, jak si představuje Izrael s Amerikou. Všechny arabské země doborovolně přijmou "svobodu a demokracii nabízenou jim Amerikou." Palestinci nebudou protestovat proti životu v ghettu ohrazeném pětimetrovou zdí na 3 % jejich původního území. Platit za naftu se bude v dolarech a ne v nějakých euro.

A za třetí: Amerika světu ukáže, že to myslí vážně a že "s námi nejsou žerty. Kdo pochybuje o naší nadřazenosti, může dopadnout stejně."

I kdyby Bush dnes umřel, nic to na průběhu příštích události nezmění. PNAC a sionisté mají otěže pevně v ruce. Bush by byl okamžitě nahrazen jinou figurkou a jelo by se dál podle téhož plánu.

Budeme-li my, zbytek světa, mít štěstí, tak útok zůstane jen lokální. Nechci domyslet, co by se stalo, kdyby do konfliktu vstoupila např. Čína, Rusko nebo jiná velmoc, což není vyloučeno, protože i ony mají na Středním východě své zájmy.

Někdy po večerech přemýšlím nad tím, zda se tomu dalo zabránit. Kde se stala chyba? A zdá se mi, že to nebylo v moci žádného člověka ani národa. Na ten vývoj je už zaděláno přes sto let. Vše, co se v minulém století dělo, se dělo podle plánu, jehož prvním úspěšným krokem byla Balfourova deklarace z roku 1917.

Co můžeme dělat? Nic. Užít si těch posledních pár měsíců relativní svobody a nemyslet na to, co bude zítra.

Známka 1.0 (hodnotilo 2)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 5

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 0

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Fentanyl se začíná rozmáhat i u nás. Drogu horší než heroin lze sehnat na inzerát.20.04.24 06:03 Česká republika 1

Účast Ruska na ceremoniálu osvobození koncentračních táborů považována za "nežádoucí".19.04.24 19:08 Německo 1

ICC zvažuje vydání zatykačů pro válečné zločiny na Netanjahua19.04.24 19:00 Neurčeno 0

Írán odhalil polohu všech izraelských jaderných zařízení a je připraven na ně udeřit19.04.24 18:54 Írán 1

Měnové kurzy

USD
23,44 Kč
Euro
25,15 Kč
Libra
29,32 Kč
Kanadský dolar
17,16 Kč
Australský dolar
15,27 Kč
Švýcarský frank
25,69 Kč
100 japonských jenů
15,06 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,40 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,40 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 683,67 Kč
1 unce stříbra
641,76 Kč
Bitcoin
1 516 112,38 Kč

Poslední aktualizace: 25.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 21 420