Další fáze multikulturního ráje na „vyspělém“ „Západě“ – občanská válka

Michal Brand

V novozélandském Christchurchi několik útočníků zaútočilo na mešity a zavraždili při svém teroristickém útoku několik desítek lidí, včetně žen a dětí.

Pojďme se zkusit podívat na věc z dálky, racionálně, věcně.

Jde o zlý čin. Je to terorismus, zločin, odporný akt násilí.

A také to je přímý důsledek hloupé, nesmyslné a zločinné politiky vlád západních zemí. Je to přímý důsledek realizace Kalergiho plánu na vyhlazení národů západní civilizace a jejich nahrazení smíšenou „evroasijsko-negroidní rasou“, jak říká Kalergi.

Je to jeden z prvních signálů občanské války, úvod libanonského scénáře. (Libanonská občanská válka, prakticky permanentní a desítky let trvající po „úspěšném“ přijetí milionů muslimských „uprchlíků“ do Libanonu, dnes země rozvrácené a ekonomicky i kulturně upadající; země před přijetím muslimských „uprchlíků“ bezpečné, stabilní a prosperující.)

Celou řadu kdysi západních zemí nečeká nic jiného než probuzení z „multikulti“  iluze, z iluze nebo z vědomé lži mocných a všeho schopných kariéristů, z iluze „mírumilovný islám“ a iluze/lži „pracovití, pokorní, tišší a vděční univerzitně vzdělaní syrští uprchlíci ze Středoafrické republiky a Somálska“. Probuzení nárazem do zdi reality.

V Christchurchi, stejně jako třeba v Bataclanu, došlo k tomu, před čím varovali všichni „xenofobové“, „islámofobové“, „rasisté“, všichni ti „nevzdělaní hlupáci, kteří ničemu nerozumí“. Nesmiřitelnost nesmiřitelných kultur. Oheň a voda. Důkaz pitomosti teze multikulti ráje. V Christchurchi došlo na zákon akce a reakce. Došlo k reakci na probíhající útlak národů západní civilizace, na permanentní propagandu a snahy o implantování pocitu vinny za neúspěch muslimské civilizace všem, kromě viníků samotných.

Došlo k reakci na neustálé násilí a teror ze strany muslimských migrantů (legálních) nebo přímo nelegálních krimigrantů. To není schvalování terorismu v Christchurchi. To je diagnóza. Jako když vám lékař řekne, že máte akutní zápal slepého střeva a že pokud ten problém budete ignorovat, tak umřete. Lékař neschvaluje vaši smrt v takovém případě. Jen říká, jaké mají některé věci, některá rozhodnutí REÁLNÉ A NEVYHNUTELNÉ DŮSLEDKY. Důsledky bez ohledu na přání „xenofobů“, tím spíše bez ohledu na přání a „wishful thinking“ ideologů a pomatenců multikulturalismu.

Počet obětí muslimských teroristů se jen v Evropě a USA počítá v tisících. To mluvím jen o mrtvých, o zavražděných při muslimských teroristických útocích v západních zemích proti západním občanům. Statisíce znásilněných, pohlavně zneužívaných, týraných nebo šikanovaných – o tom ani nemluvím. To je vlastně už jen detail. Vnímáte tu hrůzu multikulti? V Británii mají muslimské znásilňovací gangy na svědomí možná milion obětí z řad bílých britských dívek, jak uvedla šéfka vyšetřovací komise britského parlamentu, a on už je to vlastně jen detail. Milion znásilněných a pohlavně zneužitých dívek v jedné jediné zemi – a je to jen „detail“ multikulti ráje.

Když mluvíme o terorismu, v poslední době se přitom vždy jedná o „čin pomateného jedince“, nemá to nic společného s ničím, a pokud tedy případně už to má vůbec něco společného s něčím, tak jedině s bělošským rasismem a islámofobií nebo s Trumpem či Orbánem. Reakcí na teror muslimů proti nemuslimům je „semkneme se, nenecháme se zastrašit (a budeme držet hubu nebo rovnou podlézat muslimům), nasvítíme rozhlednu, zapálíme svíčky, najdeme jednoho hodného muslima a budeme psát jen o něm a to až do zblbnutí“.

Po útoku ve Christchurchi muslimové vidí příčinu v „rostoucí islámofobii a rasismu“. To nechápu. Šlo přeci o čin pomatených jedinců, frustrovaných, psychicky nemocných osob, neznámého přesvědčení, neznámého jména, neznámé rasy, neznámého náboženství. Zdravili sousedy. Mladíci. Nebo ne? A tou jedině správnou reakcí je semknout se a nasvítit rozhledny. Také by pomohlo více pravicových extrémistů, po vzoru léčby muslimského terorismu, kdy jediným lékem na muslimský terorismus je více muslimů, více mešit hlásajících nenávist proti Židům a proti všem nemuslimům, více muslimských krimigrantů, více no-go zón, více sharia hlídek.

Když nacistické Německo obsazovalo Evropu, byla ohrožena existence celé naší civilizace a fyzické přežití evropských národů (zejména Židů a Slovanů). Dnes čelí evro-americká oblast, nebo řečeno s Huntingtonem západní civilizace, či civilizace a kultura judeo-křesťanská, velice podobnému riziku jako v éře nacismu – riziku rozvrácení a zničení, dnes ze strany muslimských džihádistů („migrantů“ – viz džihád migrací; nebo jak tvrdí kolaboranti: „uprchlíků“).

Národy západní civilizace dnes čelí, stejně jako v nacistické éře Německa, riziku zotročení a vyhlazení. V dnešní multikulti „Islám do Německa patří“ éře Německa celou Evropu ohrožují muslimští imigranti, ohrožují budoucí prosperitu i samu existenci naší civilizace a fyzické přežití nás stejně, jako „good Germans“ před 80 lety. Samozřejmě, není muslim jako muslim. Není migrant jako migrant. Ne každý z nich znásilňuje evropské dívky. Ne každý z nich podřízne evropskou manželku a děti, když získá pocit, že se nechovají podle islámu. On také ne každý Němec stál jako obsluha u „sprch“ v Auschwitz. Dokonce ani ne každý nacista pouštěl plyn nebo dohlížel na spalování desetitisíců a statisíců mrtvých nevinných lidí. Dokonce ani ne každý příslušník SS se osobně podílel na vyvraždění milionů Židů a milionů Slovanů. Ale téměř žádný Němec nezvedl aktivně svůj hlas.

I toto se bude opakovat – s vysokou mírou jistoty v řadě „západních“ zemí, dnes již spíše islámsko-západních směsí, kde se hranice mezi civilizacemi budou znovu ustanovovat. A znovu násilně, za cenu milionů a milionů mrtvých. Například ve Švédsku, Francii, Británii, Belgii, patrně i v Holandsku nebo Německu. Tyto země jsou podle mého názoru již dnes odsouzeny k občanské válce. Patrně se statisíci možná miliony mrtvých. Protože vlády a jim podřízené policejní složky a armády budou dlouhou dobu stát proti vlastním národům. Celý proces růstu antagonismu mezi různými kulturami a civilizacemi uvnitř jednotlivých zemí kdysi „Západu“ bude kamuflován, popírán, zamlčován. Pokud vůbec něco, pak budou zatýkáni, vězněni a případně přímo likvidování odpůrci „multikulti ideologie a odpůrci zotročení evropských národů Islámem a muslimskými migranty“. Již dnes se o to snaží francouzská „justice“ při pokusech o likvidaci Marine LePen (zatím ekonomickou likvidaci a snahou o uvěznění na základě „daňových“ kauz; jako když bolševici v padesátých letech kriminalizovali „kulaky“, tedy schopné a pracovité sedláky, kteří nechtěli do družstva a nesplnili nesplnitelné povinné dávky). Nebo jako když se britská sharia „justice“ snaží dostat Tommy Robinsona do vězení, kde by byl zavražděn svými pověstně hodnými a tolerantními muslimskými spoluvězni.

Občanská válka v těchto kdysi západních zemích tak nejspíše bude dlouho probíhat jakoby skrytě – a o to brutálněji vybuchne o něco později.

Budou další „pravicoví extrémisté“. Ale vzhledem k mnohaletému vymývání mozků na Západě směrem ke slabošství, zbabělosti, konformitě, ochotě se podvolit a podřídit, výchově k loajálnosti v dimenzích, jakých nedosáhl ani bolševik, vzhledem k tomu všemu bude mnohem méně násilí „pravicových extremistů“ a mnohem více násilí a teroru ze strany „hodných a tolerantních muslimů“. Mediální obraz i politická prohlášení budou samozřejmě vytvářet obraz přesně opačný. Poslušnost, tupá loajalita, vymyté mozky – kdysi svobodný Západ se pod rukama neo-marxistů během jejich úspěšného „pochodu institucemi“ proměnil na načančanou Severní Koreu. Nesrovnatelně vyšší životní úroveň, stejné otroctví. Jako když německému otci, funkcionáři EU, znásilnil nelegální afghánský imigrant dceru, pak ji utopil, a dotyčný řádně zfanatizovaný tatík nechal peníze vybrané německými vlastenci na podporu jeho rodiny poslat na podporu nelegální migrace do Německa. (Tomu říkám uvědomělý multikulti soudruh – nelegální muslimský migrant mu znásilní a zavraždí dceru a on chce více nelegálních muslimských migrantů. I Pavlík Morozov bledne závistí.) Časem možná orwellovská „svobodná média“ přijdou s tím, že 11. září spáchal pravicový extremista, kterého navedli Trump, Putin a Zeman. Nové generace lidí s podřadným pseudo-vzděláním tomu uvěří. Nějaká další šestnáctiletá švédská vojínka Jasánková začne vysedávat před školou na protest proti neochotě okamžitě zahájit nukleární válku proti Rusku a proti kraji Vysočina. A nějaký jiný multikulti bolševický blb ji navrhne na Nobelovu cenu.

Ale vážně. Budou opět „Good Germans“ č.2, aka „Good Muslims“, kteří se budou také mnozí účastnit aktivně teroru proti „nevěřícím“. A někteří budou jen přihlížet, mlčky nebo s nadšenými výkřiky. Jako když „Good Muslims“ ukrývali teroristy, kteří v klubu Bataclan povraždili přes 130 lidí a řadu z nich vykastrovali, odřezali jim části obličeje, vydloubali oči a jinak je zohavili – Good Muslims v pověstně pohodovém (jak psali agitátoři v iDnes) no-go předměstí Bruselu je „jen“ byli ochotni ukrývat. Nebo jako když podle svých vlastních slov „praví muslimové“ z Islámského státu podřezávali nebo zaživa upalovali zajatce. Jako když dav muslimů nadšeně volá, když v Afghánistánu nebo v Pákistánu ukamenovávají nebo zaživa upalují dívku, která se provinila tím, že ji jiní muslimové znásilnili. Ano, všichni soudruzi z neziskovek a všichni „masters“ dnešního zločinného plánu na islamizaci Západu, ti všichni nyní namítnou, že to není ten správný Islám.

A víte co? Víš co, Merkelová, Macrone, Rozumku, Šabatová, Kocábe, Drahoši a vy všichni ostatní? Seberte se a běžte to říct osobně muslimům třeba právě v Afghánistánu nebo Pákistánu – běžte a řekněte jim, že se nechovají jako muslimové, že vy všichni víte mnohem lépe než oni, co Islám je a co Islám není. Good luck!

Občanská válka bude s velikou pravděpodobností další fází skutečného průběhu realizace Kalergiho plánu, další fází islamizace Západu. Ne proto, že si ji přeji. Upřímně, opravdu upřímně – nepřeji si žádnou občanskou válku. Nikde na světě! A v Evropě, kde žiji, už vůbec ne! Jen prostě pro „multikulti“ země kdysi „Západu“nevidím jiné rozuzlení jako reálné a reálně očekávatelné. Mocní politici a jejich loutkovodiči rozběhli události, které budou mít svoje důsledky, a vše nabírá a čím dál více bude nabírat vlastní dynamiku. Když někdo skočí z vysokého mostu, buď se zabije nebo se zmrzačí. Na tomto konstatování není nic „nenávistného“, „xenofobního“ nebo jen nerozumného. Když skočí z vysokého mostu celé národy, slepě následující svoje „vůdce“ (ať již kteréhokoli ze dvou proslulých obdivovatelů hudby Richarda Wagnera na místě německého kancléře), dopadnou také špatně. Nepřeji jim to. Ale tvářit se, že to dopadne jinak než špatně, to by bylo jako hrát si na císařovy nové šaty.

A já se neucházím o žádnou funkci v EU, nechci pracovat v žádných neobolševických multikulti médiích, nežádám o grant na natočení filmu, nejsem tak neschopný a tupý, abych musel hledat obživu v nějaké neziskovce.

Takže si na víru v císařovy nové šaty hrát nemusím.

A nechci.

A nebudu.

V západních zemích je občanská válka podle mého názoru nevyhnutelná. Není to moje přání, jen přímý důsledek zločinné nebo jen stupidní politiky hlavních západních politiků a jejich pánů.

Výstřely v Christchurchi jsou jednou z tragických a strašných epizod občanské války, která bude přímým důsledkem politiky islamizace západní civilizace. A přijdou mnohem horší. Multikulti „ráj“ při svém kolapsu přinese utrpení, rozvrat, smrt. Pád z vysokého mostu a jeho důsledky. Zatím jen praskají kosti v kotnících při nárazu na tvrdou zem. Žádný let se po skoku z mostu nekoná, nenarostla žádná křídla, slibovaná ideology multikulti. Jen let celých národů dolů na beton reality. Doufám, že se naší zemi tyto hrůzy vyhnou. Doufám, že se naší zemi vyhne islamizace a masový dovoz muslimských migrantů. Doufám, že naše země zůstane i nadále zemí, kde jsou muslimové v zanedbatelné menšině a tudíž je a doufám i bude zemí s vysokou mírou tolerance a bezpečí pro všechny menšiny i pro všechny návštěvníky, dokonce i pro jinak zcela intolerantní muslimy. Doufám, že naše země bude žít v míru a v dobré spolupráci se všemi mírumilovnými zeměmi světa. Včetně těch muslimských, jako dříve bylo naší dobrou tradicí, ať již třeba s Irákem, Íránem, Libyí, Afghánistánem. Nebo třeba v budoucnu s Francií nebo Německem či jinou evropskou muslimskou zemí. Pokud ve Francii a Německu zvítězí migranti, zmocní se vlády a budou vyhlazovat Němce a Francouze, jak lze také reálně očekávat, protože tak to dělají muslimové již 1 400 let vždy a všude, kde začnou vládnout, pak doufám, že prchajícím Francouzům a Němcům nabídneme azyl. Ale přeji jim, aby se nestali štvanou zvěří ve svých vlastních domovech.

A především doufám a přeji si, ať naše česká země zůstane česká a zůstane uchráněna hrůz a strašných důsledků multikulti. Varují Christchurch i Bataclan. Snažit se míchat střelný prach a hořící prskavky prostě nedělá dobrotu.

Tak ať naše země zůstane česká. Ať naše země zůstane tím dobrým a laskavým domovem pro nás a také tím dobrým místem k návštěvě pro všechny dobré lidi. Zatím pro to máme nejlepší předpoklady.

Nepokažme si to.

Kdo skočí z mostu, už se totiž nemůže vrátit zpátky nahoru.

Známka 1.4 (hodnotilo 171)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

53

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc březen přispělo 95 čtenářů částkou 18 536 korun, což je 53 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Harabin měl vyzvat své voliče, aby ve druhém kole podpořili národního kandidáta28.03.24 19:22 Slovensko 0

Armáda plánuje nákup 76 moderních Leopardů 2A828.03.24 18:45 Česká republika 0

Drony útočí na ruské rafinerie28.03.24 17:22 Rusko 0

Prohlášení Dr. Füllmicha z vězení: „Jejich domeček z karet se hroutí“ (video)27.03.24 19:41 Německo 2

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru (video)27.03.24 18:37 USA 0

Farmáři přitvrdili 27.03.24 12:30 Belgie 1

Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud26.03.24 19:16 Česká republika 4

Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.26.03.24 19:03 Evropská unie 0

Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO26.03.24 18:46 Rusko 0

STK pro pacienty26.03.24 13:24 Česká republika 0

Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.26.03.24 08:15 Rusko 5

Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu26.03.24 08:04 USA 0

Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin25.03.24 21:47 Rusko 0

Ruský plyn v ČR - fakta25.03.24 10:06 Česká republika 0

Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video24.03.24 21:56 Slovensko 1

Bombardování části Prahy 25. března 1945 24.03.24 19:51 Česká republika 0

Policie bude nabírat do svých řad cizince24.03.24 15:35 Česká republika 4

Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.24.03.24 06:31 Česká republika 1

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí 22.03.24 21:05 Rusko 8

V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.22.03.24 16:41 Británie 9

Měnové kurzy

USD
23,45 Kč
Euro
25,30 Kč
Libra
29,60 Kč
Kanadský dolar
17,31 Kč
Australský dolar
15,28 Kč
Švýcarský frank
26,00 Kč
100 japonských jenů
15,49 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,87 Kč
100 maď. forintů
6,42 Kč
Ukrajinská hřivna
0,60 Kč
100 rublů
25,33 Kč
1 unce (31,1g) zlata
52 102,56 Kč
1 unce stříbra
583,51 Kč
Bitcoin
1 662 657,11 Kč

Poslední aktualizace: 28.3.2024 22:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 10 685