Ve zkratce

Stránka:

 Nejcennější část korunovačních klenotů v Německu! »Zaprodali naši zemi,« kritizuje Národní proud

26.3.24

Česká republika:

Vláda premiéra Petra Fialy (ODS) ve spolupráci s prezidentem Petrem Pavlem nechala odvézt do sousedního Německa zlatý korunovační kříž Karla IV., a to v souvislosti s výročím okupace Československa nacistickými vojsky.

Uvedl to v nejnovějším vysílání iniciativy Národní proud, která usiluje o zrušení systému politických stran, její hlavní představitel, publicista Václav Hrabák.

Video ještě ZDE

Zdroj: https://www.iportal24.cz/featured/nejcennejsi-cast-korunovac...

Klasifikace: politika,kultura Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 8 Komentáře mohou přidávat pouze registrováni čtenáři.

 Cenzurní legislativy DSA a EMFA prošly. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila.

26.3.24

Evropská unie:

Další utažení šroubů svobody se tak obešlo – jako obvykle – bez jakékoli veřejné diskuse. Jak jsme se dozvěděli, už je pozdě i na blokační menšinu členských zemí. Poté, co EMFA prohlasoval i Coreper (Výbor stálých zástupců vlád členských zemí), schválení Radou ministrů je jen formalita a už se ani nehlasuje (podobně to asi dopadne s migračním paktem).

Zatímco unijní nařízení Digital Services Act (DSA) umožňuje Evropské komisi omezit svobodu projevu Evropanů prostřednictvím digitálních platforem, European Media Freedom Act (EMFA) dává Komisi pravomoc regulovat evropská média a prostřednictvím vhodně zvolených “hodnotitelů” odstřihnout ta nepohodlná od inzerce a od většího dosahu na platformách. Česká vláda v obou případech poslušně souhlasila – u DSA to bylo Ministerstvo průmyslu a obchodu (v rukou STAN) a u EMFA Ministerstvo kultury (v rukou ODS).

Parlamentní a neparlamentní opozice i všechna nezávislá média a jejich sdružení mohou přemýšlet, zda opravdu nestálo za to bít včas na poplach. Další utažení šroubů svobody se tak obešlo – jako obvykle – bez jakékoli veřejné diskuse.

Přijetí aktu ve stávající podobě nebude chránit svobodu médií, ale „spíše podpoří regulaci médií na úkor svobodného a nezávislého tisku a evropské demokracie.

Oficiální text + jak hlasovali EU poslanci za ČR, uvnitř článku

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/cenzurni-legislativy-dsa-a-emfa-p...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Puškov vyzval k ostražitosti vůči WHO

26.3.24

Rusko:

Světové zdravotnické organizace (WHO) je třeba se obávat, protože nad ní není žádná kontrola a může kdykoli uvrhnout svět do paniky, uvedl ruský senátor Alexej Puškov na svém kanálu Telegram.

"WHO je organizace, které je třeba se obávat. Může v mžiku oka uvrhnout svět do paniky - není nad ní žádná kontrola.

Její vazby na nejaktivnější stoupence 'řídnutí' lidstva jsou zahaleny temnotou," napsal Puškov. Senátor poznamenal, že všechna selhání WHO jsou "kryta mocnými médii".

"Jak se ukázalo, vedení WHO platilo vlivným lidem, aby nekvalitní práci WHO během covidu prezentovali v příznivém světle," uvedl Puškov.

P.S. - pan senátor má pravdu, ale RF jako člen WHO patří také k zemím, které se chystají podepsat pandemickou smlouvu

Zdroj: https://rusvesna.su/news/1711470186

Klasifikace: politika,zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 STK pro pacienty

26.3.24

Česká republika:

Nemoce by v budoucnu měly zachytit takzvaná centra primární péče. Tedy speciální pracoviště, kde lékaři „proklepnou“ pacienta od hlavy až k patě.

Prohlídka tam bude připomínat velkou technickou kontrolu vozu v autoservisu: zahrnovat bude nejenom měření tlaku a rozbor krve, ale také všechny předepsané screeningy na odhalení rakoviny. Zdravotníci tam pacienta rovněž naočkují a pomohou mu od závislosti na cigaretách či alkoholu. Podpoří ho i při hubnutí.

S takovou představou nyní přichází ministerstvo zdravotnictví. Centra primární péče by podle něj měla vzniknout v každém regionu, ideálně u každé polikliniky či nemocnice. Měli by v nich působit nejenom praktičtí lékaři a sestry, ale také další specialisté na fyzické a duševní zdraví.

P.S. - už samo slovo péče zní věru falešné, hlavně v podání člověka a jeho ministrerstva, které ještě před nedávnem nám vnucovalo experimentální genovou terapii. Je vidět, že posedlost očkováním je neopustila a tak nám ho pod kazi-pseudo kontrolou, alias "péči" budou opět vnucovat. 

A kdo chce chlastat a hulit, bude tuto činnost provozovat i bez Válka nadále. 

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/zdravotnictvi-prevence-vlastimi...

Klasifikace: zdravi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Nájemní teroristé, kteří zaútočili na Crocus, jednali velmi neprofesionálně.

26.3.24

Rusko:

Vrazi přijeli v malém osobním autě a okamžitě začali střílet do lidí. Teroristé vstoupili do budovy bez masek a maskovacího oblečení. Byli tedy okamžitě odhaleni kamerami průmyslové televize i mnoha přeživšími očitými svědky.

Po střelbě do lidí a zapálení budovy se teroristé ani nepokusili jakkoli změnit nebo zamaskovat svůj vzhled (oholit si vousy, převléknout se). Navíc se nerozprchli do různých směrů a ani se nesnažili splynout s davem, ale naskočili do stejného auta, ve kterém přijeli, a snažili se z místa činu uprchnout. V tomto autě se "hosté" z Tádžikistánu samozřejmě nemohli dostat na hranice Běloruska nebo Ukrajiny.

Dva z nich byli zadrženi téměř okamžitě poté, co vozidlo na silnici násilím zastavili ruští strážci zákona. Další čtyři byli dopadeni během několika hodin v nedalekém lese. Terorističtí žoldáci, kteří si počínali krajně neprofesionálně, byli zadrženi živí. Nyní se strážcům zákona možná podaří identifikovat i organizátory tohoto barbarského zvěrstva a ti se také budou muset zodpovídat z toho, co provedli, ať už právně, nebo jinak.

Zdroj: https://topcor.ru/45710-terroristy-naemniki-napavshie-na-kro...

Klasifikace: krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 5

 Americké zdravotnické úřady v tichosti odebraly Američanům právo na informovaný souhlas, které bylo kodifikováno v Norimberském kodexu

26.3.24

USA:

Dne 22. ledna 2024 vstoupilo v platnost rozhodnutí amerického HHS a FDA. Umožňuje výjimku ze získávání informovaného souhlasu v klinických studiích považovaných za „minimální riziko“.

Vyvolává otázky o státem povoleném lékařském experimentování a o tom, co představuje „minimální riziko“ a připravuje půdu pro potenciálně nebezpečné experimentální programy bez souhlasu pacienta.

Implementace tohoto rozhodnutí zkorumpovanými vědci a zdravotními regulátory je krokem k dystopické budoucnosti.

Informovaný souhlas byl v tichosti odvolán jen 77 let poté, co byl kodifikován v Norimberském kodexu, což je významnou ranou pro autonomii pacienta.

Všimněte si termínu „subjekty“, nikoli pacienti, osoby, jednotlivci nebo občané, ale „subjekty.“ V asymetrických mocenských vztazích, jako je klinika/pacient, se rozumí, že pasivní „subjekt“ bude dodržovat nařízení a mandáty svých lékařů.

Použití termínu „subjekty“ také slouží k dehumanizaci. Dehumanizace populací byla kritickou složkou nacistického experimentování s lidmi, a jak  tvrdila Hannah Arendtová, je zásadním krokem k upření občanských práv.

Toto rozhodnutí také umožňuje výzkumníkům a jejich pomýleným evangelikálním miliardářům podporovat potenciálně nebezpečné experimentální programy, jako jsou  komáří vakcíny Billa Gatese,  vakcíny mRNA u hospodářských zvířat a vakcíny v aerosolech.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/americke-zdravotnicke...

Klasifikace: veda,zdravi,pravo Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Útok spáchali islamisté, prohlásil Putin

25.3.24

Rusko:

Teroristický útok u Moskvy spáchali radikální islamisté, ale chceme vědět, kdo jej zorganizoval, prohlásil v pondělí ruský prezident Vladimir Putin a opět naznačoval souvislost s Ukrajinou. Ta opakovaně odmítla jakýkoli podíl na pátečním útoku, ke kterému se - rovněž opakovaně - přihlásila teroristická organizace Islámský stát.

Útok může být článkem v řetězu pokusů těch, kteří bojují proti Rusku už od roku 2014 rukama kyjevského režimu, řekl Putin podle agentury TASS na poradě věnované vyšetřování masakru v koncertní síni v Krasnogorsku na předměstí Moskvy. Zahynulo při něm nejméně 137 lidí a dalších více než 180 utrpělo zranění.

Masakru v Moskvě mohla ochranka čelit zbraněmi i skupinou rychlé reakce. Nevyužila je ale.

Zdroj: https://echo24.cz/a/HkdGq/zpravy-svet-rusko-utok-putin-islam...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Ruský plyn v ČR - fakta

25.3.24

Česká republika:

uský plyn v Česku. Kolik a kdo ho sem vozí? A proč vláda dlouho popírala, že v naší zemi už žádný ruský plyn není a povedlo se od něj odstřihnout?

Podle experta na energetiku a specificky plynárenství Pavla Janečka nemá vláda technologické prostředky, jak tomu zabránit a řídí se pouze ideologií.

Ruský plyn sem přitom proudí v milionech kubíků denně. Janeček též pro ParlamentníListy.cz přesně popisuje, jakými cestami se k nám dostává.

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ekonomika/Kazdy-to-vi...

Klasifikace: politika,ekonomika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Korčok s příznivci na náměstí, Pellegrini nahrál video

24.3.24

Slovensko:

Po svém vítězství v prvním kole slovenských prezidentských voleb uspořádal Ivan Korčok v neděli mítink svých příznivců na bratislavském Náměstí svobody. Podle odhadů se ho zúčastnilo přes 8000 lidí, kteří opakovaně skandovali heslo „Korčok na hrad“.

Předseda slovenského parlamentu Pellegrini, který v sobotních volbách skončil na druhém místě a společně s Korčokem postoupil do druhého kola volby hlavy státu, natočil video na sociální síti.

„Chci být prezidentem míru, který hrdě a suverénně obhajuje slovenské národní zájmy. Nikoli prezidentem, který pro poplácání po rameni v Bruselu nebo ve Washingtonu zatáhne Slovensko do války,“ uvedl Pellegrini.

„Pokud se v Prezidentském paláci vytvoří nové progresivní, liberální a pravicové mocenské centrum, bude od prvního momentu pracovat na tom, aby současná vláda nedokončila své funkční období,“ tvrdí Pellegrini.

Zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/volby-korcok-s-priznivci-na-na...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Policie bude nabírat do svých řad cizince

24.3.24

Česká republika:

Cizinci by se brzy mohli stát příslušníky bezpečnostních sborů. Zavést tuto změnu chce ministerstvo vnitra, které vytvořilo novelu zákona o služebním poměru.

Zájemci ale budou moct být pouze občané zemí Evropské unie a zemí Evropského hospodářského prostoru (EHP). Resort doufá, že změna pomůže naplnit podstavy, se kterými se bezpečnostní sbory dlouhodobě potýkají.

Novela by měla začít platit od 1. ledna 2026. Zájemci z ciziny budou muset prokázat, že žijí v Česku minimálně tři roky a ovládají češtinu. Přihlásit se budou moci k policii, hasičům, vězeňské službě či celníkům.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministerstvo-vnitra-zakon...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 4

 Naštvaní Češi z Václaváku Fialu „nezaujali“.

24.3.24

Česká republika:

Na pražském Václavském náměstí se uskutečnila další protivládní demonstrace, kterou organizovala strana PRO, jejíž předseda Jindřich Rajchl vyzval vládu Petra Fialy (ODS) k demisi.

Představitelé vlády se zatím k protestům nevyjadřují. Premiér Fiala se dnes vydal do Hradce Králové a Mělníku, kde se věnoval blížícím se volbám, nezapomněl ale varovat před populisty a extrémisty.

Premiér Petr Fiala v minulosti v reakci na demonstrace na Václavském náměstí, kam přišly masy lidí se vymezit proti jeho vládě, uváděl, že je organizovali proruské síly a dezoláti.

Dnes se podobných komentářů zdržel a na sociální síti X informoval, že se vydal do Hradce Králové a Mělníka podpořit stranické kolegy před blížícími se krajskými volbami. Neopomněl varovat před populisty a extrémisty. „V letošním ,supervolebním' roce půjde o hodně – nejen o to, kdo zasedne v Evropském parlamentu, v Senátu, či v čele krajů, ale i o budoucí charakter státu. Populisté a extremisté se totiž nezastaví před ničím. 

______
Pane Rajchl to jste opravdu tak naivní a myslíte si, že vaše demonstrace přimějí 5demolici k odstoupení?  Vždyť ONI maji parlamentní většinu a té se rozhodně nevzdají. A v příštích volbách bude pro ně zajištěno korespondenční hlasování. Oni to maji velmi dobře promyšlené a ošetřené. 

Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nastvani-Cesi-...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 1

 Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 40 lidí

22.3.24

Rusko:

Nejméně 40 mrtvých a stovku zraněných si vyžádal ozbrojený útok v koncertním centru na západním okraji Moskvy. Kromě střelby se ozvaly dvě exploze. V budově vypukl požár, velká část stavby shořela a její střecha se propadla. Pětici útočníků v maskovacích uniformách se podařilo zmizet podzemními garážemi.

Svědci z místa agentuře TASS řekli, že ozbrojenci začali zblízka pálit do lidí téměř okamžitě po vstupu do budovy, nedaleko bezpečnostních rámů u vchodů.

„Lidé si lehli na podlahu, aby unikli střelbě. Leželi tam 15–20 minut, poté se začali plazit ven. Mnohým se podařilo dostat ven,“ informovala o události v centru Crocus City Hall v Krasnogorsku agentura RIA Novosti.

V budově však dál mnoho lidí uvázlo. Snímky z místa ukazují, jak rozsáhlý požár se rozšířil. Videa zveřejněná na ruských sociálních sítích ukázala oblaka černého kouře stoupající nad budovou.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-moskva-exploze-...

Klasifikace: politika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 8

 V Anglii zemřelo téměř 7 krát víc očkovaných proti covidu, než neočkovaných. Oficiální data.

22.3.24

Británie:

Mezi červencem 2021 a květnem 2023 zemřelo 965 609 očkovaných ve srovnání s pouhými 60 903 neočkovanými. To znamená, že během tohoto období došlo v Anglii k celkovému počtu 1 026 512 úmrtí a očkovaní tvořili 94% z nich. Neočkovaní tvořili pouhých 6% z nich.

Tak si shrňme fakta, aby se výše uvedená citace nejevila jako vytržená z kontextu a zasaďme těm statistikům, kteří se to budou snažit různě dezinterpretovat, regulérní šach mat:

71% Angličanů obdrželo minimálně jednu dávku (tj. 44,48 mil.)
29% Angličanů odmítlo hned tu první (tj. 18,91 mil.)

Ve sledovaném období mezi 07/2021 a 05/2023 zemřelo:
NEOČKOVANÝCH: 60.903 osob z 18,91 mil., tj. 0,32% z nich.
OČKOVANÝCH: 965.609 osob ze 44,48 mil., tj. 2,17% z nich.

Zdroj: https://www.nespokojeny.cz/v-anglii-zemrelo-temer-7-krat-vic...

Klasifikace: zdravi,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 9

 Někdo umírá na frontě, ostatní se pakují na válce

22.3.24

Ukrajina:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=BJlHBvabrF8

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a vj66

Komentářů: 3

 K žalobě proti Ursule von der Leyenové se přidaly i tři členské země

21.3.24

Evropská unie:

Polsko, Maďarsko a pravděpodobně brzy i Rumunsko se připojily k žalobě proti Ursule von der Leyenové, kterou téměř před rokem v Lutychu podal belgický lobbista Frédéric Baldan.

Tyto tři státy byly žalovány společností Pfizer za to, že odmítly splnit povinnosti, které jim ukládá dohoda Ursuly von der Leyenové se společností Pfizer (jde o odběr velkého počtu dávek genových injekcí). Zdá se však, že vyšetřování je obtížné.

Jak uvádí francouzský deník „France Soir,“ práci belgického vyšetřujícího soudce brzdí Úřad evropského veřejného žalobce (EPPO), který již v říjnu 2022 zahájil vyšetřování proti Ursule von der Leyenové.

V dějinách EU je bezprecedentní, že úřadující předsedkyně Komise je žalována několika členskými státy, a že ji vyšetřuje i Úřad evropského veřejného žalobce. Většina médií však tento skandál záměrně ignoruje.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/skandal-pfizeru-k-zal...

Klasifikace: politika,pravo Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Česká ekonomika je stále hluboko pod ekonomickou úrovní před pandemií

21.3.24

Česká republika:

ČR si „drží“ nejhorší pozici. Velmi důležitá je stagnace Německa, která signalizuje hluboké a vážné problémy v německé ekonomice, zahrnující také postupnou deindustrializaci.

Na grafu jsou zvýrazněny země Visegrádu. Nejlépe si vede Polsko, pak Maďarsko a nakonec Slovensko, všechny ale dosáhly podstatně vyšší pozitivní růstové dynamiky než ČR.

Data za vývoj HDP ve 4. čtvrtletí 2023

ekonomika ČR

Zdroj: https://casopisargument.cz/?p=56218

Klasifikace: ekonomika,krimi Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Pětidemolice: Největší hrozbou je ruský teroristický režim

21.3.24

Česká republika:

Poslanci vládní koalice prosadili usnesení, že největší bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku představuje ruský teroristický režim. „Je tudíž zásadním zájmem ČR, aby Putinova válka proti Ukrajině nebyla úspěšná,“ píše se v něm.

Takový je výsledek mimořádné schůze Bezpečnostní hrozby pro Českou republiku, která trvala dva dny.

______
Pro občany České republiky je největší hrozbou její vláda 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-mimoradna-schuze...

Klasifikace: politika Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 3

 Fosilní paliva nemají vliv na zvýšení obsahu CO2

21.3.24

Neurčeno:

Studie zkoumá analýzu dat izotopu uhlíku 13 (δ13C) z různých pozorovacích míst, včetně jižního pólu, Mauna Loa, Barrow a La Jolla. Navzdory očekáváním výzkum naznačuje, že v koncentraci CO₂ v atmosféře neexistuje žádný rozpoznatelný izotopový vzor konzistentní s „lidským otiskem prstu.“ 

Data ve skutečnosti ukazují stabilní izotopový podpis za posledních 40 let, což naznačuje, že nebyl významně ovlivněn lidskými emisemi CO₂.

Jedním z klíčových zjištění studie je pozorování, že δ13C se zvýšil místo toho, aby klesal, jak by se dalo očekávat, pokud by fosilní paliva byla hlavním motorem nárůstu atmosférického CO₂. 

Tento vzestupný trend δ13C je v rozporu s hypotézou, kterou razí klimatičtí alarmisté, že lidská činnost – zejména emise fosilních paliv – je výhradně zodpovědná za nárůst koncentrací CO₂ v atmosféře.

Výzkum také zdůrazňuje, že během delších časových období, jako je 20 a 30 let, jsou trendy δ13C trvale pozitivní, což dále zpochybňuje představu o nárůstu CO₂ způsobeného člověkem.

Zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/studie-izotopu-uhliku...

Klasifikace: veda Zprávu vložil/a Mika

Komentářů: 0

 Zpověď transsexuála

20.3.24

Česká republika:

Transsexualita je obrovský byznys. Po operaci musíte brát do konce života hormony, přidají se komplikace a přidruží se další psychické poruchy, které nebyly řešeny. Takže každého trans pak čekají další léky a další operace. A z toho člověka si nakonec udělají celoživotní kasičku, říká Daniel Black, který kritizuje lékaře i trans komunitu a tvrdí, že problém trans lidí tkví především v hlavě. Přitom si sám a dobrovolně před pár lety tranzicí prošel.

______
Nezvykle otevřený pohled na transsexualitu.

Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/daniel-black-zmena-pohlavi.htm...

Klasifikace: kuriozity,sex Zprávu vložil/a Vladimír Stwora

Komentářů: 2

Káva pro Zvědavce

44

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc duben přispělo 92 čtenářů částkou 15 531 korun, což je 44 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Bělgorod je ostřelován na návrh českého premiéra27.04.24 18:37 Rusko 0

Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše26.04.24 19:07 Slovensko 0

Z německých vlaků se stávají zóny strachu - Kopance, plivání, výhrůžky a zběsilé útěky před zbitím.26.04.24 14:30 Německo 0

Podivné okolnosti vypnutí jádra v Německu 26.04.24 06:03 Německo 2

LGBT ideologie se má stát součástí dějepisu26.04.24 01:03 Česká republika 0

Byl na koberečku u CIA a teď je s ním konec. Černochová mlčí25.04.24 18:54 Česká republika 0

Mrazy ve velkém poškodily úrodu ovoce24.04.24 21:16 Česká republika 6

Česká republika směřuje do války24.04.24 20:47 Česká republika 0

Dalších několik čínských bank přestalo přijímat platby z Ruska24.04.24 20:41 Čína 0

Více než 100 000 ukrajinských vojáků již dezertovalo24.04.24 19:39 Ukrajina 1

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet.24.04.24 06:56 Česká republika 3

Po dezinformátorovi Zítkovi pátrá policie23.04.24 19:31 Česká republika 0

Británie uvede zbrojní průmysl do válečného režimu, oznámil Sunak23.04.24 19:23 Británie 0

Polský prezident Andrzej Duda je pro umístění jaderných zbraní NATO v Polsku. 23.04.24 19:10 Polsko 0

Totalitní opatření za covidu byla záměrně cílená proti lidem. Věděli přesně, co dělají!23.04.24 19:02 Evropská unie 2

Velká policejní akce měření rychlosti - šikana nebo prevence?22.04.24 21:13 Česká republika 1

České zbrojovky jedou na plné obrátky 22.04.24 20:55 Česká republika 2

V Gaze byl objeven masový hrob s těly bez hlavy a kůže a odstraněných orgánů.21.04.24 19:56 Palestina 0

Špatné zprávy přináší Ladislav Vrábel (neověřeno)21.04.24 19:20 Česká republika 6

Evropa začala nakupovat více ruského plynu21.04.24 18:44 Evropská unie 0

Měnové kurzy

USD
23,49 Kč
Euro
25,13 Kč
Libra
29,33 Kč
Kanadský dolar
17,17 Kč
Australský dolar
15,35 Kč
Švýcarský frank
25,68 Kč
100 japonských jenů
14,86 Kč
Čínský juan
3,24 Kč
Polský zloty
5,82 Kč
100 maď. forintů
6,39 Kč
Ukrajinská hřivna
0,59 Kč
100 rublů
25,49 Kč
1 unce (31,1g) zlata
54 928,81 Kč
1 unce stříbra
638,63 Kč
Bitcoin
1 488 981,40 Kč

Poslední aktualizace: 27.4.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 45 049 081