Požírači hmyzu

Nikola Bornová

14.10.2024 Komentáře Témata: Zdraví, Zelený úděl 1906 slov

V Nizozemí už se dočista zbláznili – šílených 100 škol právě zařazuje do jídel pro děti červy a další hmyz. Ano, čtete správně – v Nizozemí prostě do lidí ty červy nacpou za každou cenu. A samozřejmě začínají ve škole, kde mají děti omezené možnosti, jak se bránit. Stromek se musí ideologicky ohýbat, dokud je mladý!

Nizozemští psychopaté a užiteční idioti chtějí cpát do dětí červy místo normálních potravin kvůli tomu, že prý krávy příliš prdí a tyhle prdy prý zabíjí planetu Zemi. A na naší Zemi i přírodě přeci psychopatickým oligarchům strašlivě záleží, že? Dokazují nám to třeba tím, že neustále létají soukromými tryskáči na monstrózní konference, kde si předávají ceny za přínos „ekologii“ a debatují o tom, jak je potřeba snížit lidskou populaci a omezit nebezpečnou svobodu slova.

„Vědci“ nám tvrdí, že kvůli metanu z kravských prdů se prý planeta začne už velmi brzy vařit a my všichni umřeme ve strašných bolestech. Podle jejich předpovědí jsme se měli už několikrát uvařit a ani jednou to nevyšlo, ale to je fuk, moderním lidem se resetuje paměť už každé ráno, takže si to stejně nepamatují.

A naštěstí je tu naše láskyplná globalistická mafie, která přišla s novou formou placení desátků, díky níž se z nebezpečí tohoto oteplovacího pekla můžeme vykoupit! Zaplatíš Schwabovi a Sorosovi uhlíkovou daň a nepůjdeš do hořícího pekla oteplené planety! Sežer červa, zachráníš atmosféru! Žraní draze pěstovaných červů do každé domácnosti!

Takže děti ze střední a nižší třídy budou žrát hmyz místo normálního jídla, ale démonické “elity” samozřejmě budou dál papat kvalitní hovězí, vozit se na opulentních dieslových super-jachtách a létat v soukromých letadlech (jedno letadlo pro jednoho pro každého ještírka). Oni můžou, protože jsou důležití a pracují na našem Velké Dobru.

Pro neznalé: Velké Dobro = depopulace neposlušných etnických skupin všemi dostupnými prostředky.

Pár poznámek k pojídání hmyzu a nemilosrdnému vybíjení „nebezpečně prdících“ zvířat

Připomínám, že pěstování hmyzu je ve skutečnosti ekonomický i ekologický nesmysl. Pěstuje se komplikovaně ve velkých, vytápěných halách a proti normálním chovům zvířat je to šíleně drahé a v podstatě i neekologické. Falešní eko-aktivisti nám samozřejmě tvrdí, že jde jen o dočasný stav, protože zatím pěstují červů jen málo a tak je to dražší. Ale prý když pozabíjíme všechna zvířata a nasadíme pěstování červů opravdu masově, tak se to trochu zlevní. No…ono nám po preventivním zničení chovů zvířat a normálních polí (to je také v plánu) stejně nezbyde nic jiného, než žrát hmyz a trávu, že?

K vyhlazení chovů a jejich náhradě hmyzími farmami je tu ještě jeden zajímavý faktor – dobytek na rozdíl od hmyzu produkuje to nejvíc ekologické a přirozené hnojivo na světě. Hovna. Přesněji hnůj, což je fermentovaná směs chlévské mrvy a podestýlky. Parádní věc, která půdu na polích i zahradách skutečně a dlouhodobě obohacuje. Narozdíl od umělých hnojiv, která z dlouhodobého hlediska spíš pomáhají ke znehodnocení zemědělské půdy. Ale to samozřejmě podnebíčkářští kravaťáci netuší, protože v té odporné přírodě nikdy nebyli a o koloběhu hovna raději ani nepřemýšlí (příliš je zaměstnává snění o tom, jak nakrást ještě víc peněz a o znásiňování malých dětí). Elitáři umí o ní jen žvanit na různých mezinárodních fórech, nemilosrdně likvidovat skutečné a duševně zdravé elity a vytvářet zákazy přirozeného života na Zemi podle „vědeckých studií“, které si samozřejmě předem zaplatili a které mají předem objednaný výsledek (fejkoví „vědci“ se za penízky vždy rádi předkloní a stáhnout kalhoty).

Chitin

Chitin obsažený v hmyzu je zdraví škodlivý, lidé ho neumí trávit. Nejsme ptáci. Při dlouhodobém pojídání udělá chitin v trávicím traktu šílenou paseku. Hmyz možná jedli lidé jen těsně před smrtí hladem někde v koncentráku nebo po nějaké přírodní katastrofě, ale není to přirozená lidská potrava.

Chitin je forma polysacharidu, se kterým si náš trávicí trakt neumí poradit. Dříve vycházely studie, které ukazovaly, že v trávicím traktu se v této nestravitelné látce množí ta část mikrobiomu, která nám zrovna neprospívá. U pravidelných pojídačů hmyzu tedy můžeme očekávat ještě vyšší výskyt potravinových alergií a dalších autoimunitních onemocnění (a to je to už dnes neviditelné pandemie). Sníst jednou za rok pár smažených kobylek jako kuriozitu nevadí, ale pravidelné pojídání je samozřejmě úplně něco jiného.

Globalistická mafie si samozřejmě všimla toho, že si lidé začali sdílet informace o nebezpečí téhle nestravitelné části hmyzích těl a tak se náhle začaly objevovat studie o tom, jak je chitin naopak zdraví nesmírně PROSPĚŠNÝ, protože je to perfektní antioxidant a zároveň i jakože vláknina, která čistí střeva. Také to prý projde trávicím traktem naprosto v pohodě a beze změny a nic to nedělá. Prostě samá pozitiva a sociální jistoty! Pomocí těchto pozitivních studií o pojídání chitinu (s předem objednaným výsledkem) se v posledních 4 letech udělal takový kobercový nálet na internet, že Google vám na desítkách prvních pozic nabízí jen oslavné články mainstreamových presstitutů o tom, že není nic lepšího, než sežrat červa nebo brouka.

Ještě dodám, že hmyz se samozřejmě nijak neporcuje a pojídá se celý, takže ho jíte včetně obsahu hmyzích vnitřností. Jinými slovy – když sežerete červa nebo cvrčka, sežerete i obsah jeho trávicího traktu. Neboli ještě víc na hulváta – s hmyzem jíte i hmyzí hovna. Dobrou chuť.

Zvířata začala prdět až ve 21. století?

Než se lidstvo rozšířilo po celé planetě a začalo s odlesňováním a zabíráním území, tak tu žilo o miliony a miliony víc divokých turů, bažantů, srn, jelenů atd. Dnes se odhaduje, že je na planetě kolem 130 000 000 000 divoce žijících savců. Dříve byl ten počet několikanásobně větší a mezi nimi byla i mnohem více zastoupená takzvaná megafauna, tedy zvířata vážící více než jednu tunu (mamuti apod.).

Například v Severní Americe bylo ještě v roce 1800 asi 60 000 000 bizonů, než je Anglosasové vyvraždili na počet asi tří set kusů v rámci boje proti domorodým obyvatelům, které tím chtěli vyhladovět (v USA opravdu zbylo jen 300 bizonů z původních 60 miliónů, před časem jsem o tom psala zde).

Živočišná masa na planetě byla v minulosti obrovská. Jediné, co se začalo s příchodem moderního člověka měnit je to, že asi před 10 000 lety se začal měnit poměr mezi počtem zvířat domestikovaných a zvířat divokých.

Moje otázka pro „lidi, co následují Vědu™“ zní – podle vás zvířata v minulosti fungovala nějak zásadně jinak, než dnes? Byli tehdy savci z kamene? Nebo to byli křemíkoví roboti? Nedýchali a nejedli? Nebo prděli jen čistý kyslík?

Jestli savci v minulosti fungovali na stejných základech fyziologie jako dnes, tak přece vydechovali ten samý CO2 a prděli ten samý metan jako dnes, protože prostě i tehdy měli normální metabolismus živočicha. Proč bychom tedy teď měli pozabíjet všechna zvířata v chovech? Protože dýchají a prdí stejně jako kdykoli v minulosti?

Chápete doufám, že „snižování emisí domestikovaných zvířat“ znamená, že musíme všechna tahle zvířata nejdřív pozabíjet? Žádné dojnice na mléko, žádné slepičky na vajíčka, žádné kozičky na sýr, žádné ovečky na vlnu – po zásahu podnebíčkářů by zůstaly jen prázdné kravíny, prázdné pastviny a prázdné kurníky. Měly bychom už jen maličké chovy pro papaláše, kteří samozřejmě červy žrát nikdy nebudou.

A chápete taky, že zde výjimečně platí „slippery slope“ a po vybití krav, prasat, slepic a ostatních užitkových zvířat přijdou na řadu i pejsci a kočičky? Tohle nám přece už slibují několik let, že máme postupně zlikvidovat i domácí mazlíčky – v médiích už se dokonce objevují i první absurdní články ala „Zbavte se hnusného psa a pořiďte si hada – méně prdí a budete mít lepší uhlíkové skóre“. Jako vždy to samozřejmě nezavedou přímým zabíjením, ale zavedením tak drakonických regulací, že pejska si bude moct dovolit jen elitář (i když nevím, co by s ním taková zrůda dělala).

[Takhle něj...]
Takhle nějak funguje současná eurounijní “ekologie”

Oxid uhličitý je nebezpečný pro život na Zemi? Fakt?

CO2 neboli oxid uhličitý je přirozenou součástí pozemské atmosféry a je naprosto nezbytný pro život na Zemi – rostliny bez něj totiž nemohou existovat. Rostliny potřebují v zásadě tři věci – vodu, sluneční záření a… ano, oxid uhličitý. Tohle jsou základní složky fotosyntézy. Učí se děti stále ještě o fotosyntéze, nebo se v hodinách biologie probírá už jen rozlišování 112 pohlaví?

[Elementárn...]
Elementární logika zní – bez CO2 nemohou existovat rostliny a bez rostlin nemohou existovat živočichové (tedy ani lidé).

CO2 je v atmosféře dohromady jen cca 0,04%. Legrační je, že ti nejvíc fanatičtí podnebíčkáři nemají ve skutečnosti sebemenší ponětí o tom, jaká jsou reálná čísla. Nedávno to třeba předvedli papaláši na jednom sezení „o ekologii“ v USA, kde na dotaz o obsahu CO2 v atmosféře arogantně stříleli čísla jako 4%, 10% apod. Byla by to psina, kdyby Green Deal nebyl nástroj k zavedení novodobého otroctví.

Oxidu uhličitého je v atmosféře tedy jen 0,04%. V minulosti to bylo občas výrazně více (v pravěku i desetinásobek!), občas o kousíček méně, podle přirozených klimatických změn na Zemi. Lidé z tohoto čísla dokážou teoreticky ovlivnit jen naprosto maličký a nepodstatný zlomeček. A stačí jedna jediná erupce sopky a je to stejně úplně smazáno. Země EU ovlivňují atmosférický CO2 ještě méně, protože většina našeho průmyslu se přesunula do Číny. My v EU teoreticky můžeme ovlivnit jen 0,000096% atmosférického CO2, a to kdybychom vypnuli veškerý zbývající průmysl, energetiku, automobily…prostě kdybychom se vrátili do jeskyní, ale nedělali bychom oheň a nejedli. Rozhodně to nezmění nějaká fyzikálně nemožná norma Euro 666, která sníží emise automobilu o 2%, a to za cenu přidání padesáti nových součástek, které se samozřejmě musí někde a nějak vyrobit (=více průmyslu).

[Klikněte p...]
Klikněte pro zvětšení

Globalistická mafie je ale pružná a když viděla, že přeci jen nějaká vzdělanost v populaci ještě zůstala a to o vařící se planetě kvůli oxidu uhličitému jim většina lidí ve věku 30+ moc nežere, tak si našli nového miláčka a zaplatili si nové studie – metan z prdů!

Metan je nový miláček podnebíčkářů, prý je to až 200x víc nebezpečný „skleníkový plyn“ než děsivé CO2. Ok, kvůli oxidu uhličitému jsme se neuvařili, ale kvůli metanu už se Země určitě promění v ohnivou kouli! Bojte se! A plaťte!

Schválně si zkuste najít, kolik procent metanu je v atmosféře – nenajdete to v JEDINÉM článku na prvních 50 pozicích Googlu ani na anglické Wikiprdii. Číslo je totiž tak směšně malé (je to cca 0,0002%), že manipulátoři raději šermují s hausnumery o tom, o kolik % hodnota stoupla od jejich absolutně ověřených dat z roku 1850 (tehdy totiž už dávno měli citlivé měřící přístroje a moderní počítače, takže to ví najisto!). Střílejí strašidelná čísla o růstu o desítky procent od jejich odhadů koncentrace v dávné minulosti a dál straší a straší a straší. Cílem je ale pořád to samé – zavést světový koncentrák. Jakési „uhlíkové skóre“ je ve skutečnosti jen jinak pojmenované „sociální skóre“ a to je ve skutečnosti jen nástroj pro zavedení nového otroctví, kdy nám má kasta šílených degenerátů bez duše vládnout už napřímo, bez všech těch namáhavých obezliček a fint, které musí pracně prosazovat a udržovat posledních cca sto let.

Necháme je? Až bude poslušná skvadra mentálně hendikepovaných poskoků (=náš parlament) zkoušet prosadit požírání hmyzu v našich školách, ohneme ochotně hřbet, stejně jako jsme to udělali při covidovém teroru a při podpoře fašistického režimu na východ od nás?

Článek vyšel 11.10.2024 na https://bornova.pub/

Známka 1.6 (hodnotilo 10)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

29

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc říjen přispělo 26 čtenářů částkou 10 081 korun, což je 29 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Kolumbus byl žid ze západního Středomoří, svůj původ skrýval, tvrdí vědci 13.10.24 18:19 Španělsko 1

Jsou radní v Marseille opravdovými demokraty nebo šílenci?!12.10.24 03:34 Francie 0

Temná předpověď. Po Green Dealu bída a elektřina jen několik hodin denně12.10.24 02:27 Česká republika 1

Fiala nově s platem 312.500. „Nemám radost,“ hájí se. „Prolhaný lháři,“ křičí lidé11.10.24 16:07 Česká republika 1

Niger a okolní země letos zasáhly kritické záplavy11.10.24 11:28 Niger 0

Viktor Orbán spolu so Slovenskými Europoslancami rozpútali PEKLO10.10.24 18:43 Evropská unie 6

Přijďte si zazpívat husitský chorál10.10.24 18:32 Česká republika 4

„Stát nelegálně drží data lidí z dob covidu.“ Ožívá spor o zdravotní registry10.10.24 12:38 Česká republika 0

Holywood předběhl realitu - dříve auta a motorky nevybuchovaly tak jako dnes ty elektrické10.10.24 11:37 Neurčeno 2

Milan Smutný: Celý státní rozpočet by padl na „zelenou energii.“ Co vám v EU neřekli10.10.24 07:37 Evropská unie 0

Hromadné rvačky a dobíjení na zemi před ukrajinským klubem na Žižkově10.10.24 07:22 Česká republika 0

Jak ukrajinská SS Galicia čistila Slovensko během SNP09.10.24 20:34 Ukrajina 0

CNN - USA poskytnou Ukrajině vše, co potřebuje, aby se udržela alespoň do konce roku 202509.10.24 18:28 USA 0

Ani slovo. To, čím Pavel hájí apanáž pro manželku, v návrhu není09.10.24 18:09 Česká republika 6

Izraelský ministr obrany zrušil svou cestu do Spojených států09.10.24 18:00 Izrael 0

Evropský azylový systém nefunguje, řekl Orbán v Bruselu09.10.24 12:26 Evropská unie 3

„Vše Ukrajině.“ Dopis Bidenovi s českou stopou budí údiv09.10.24 08:03 Česká republika 2

„Zátah na ty, kdo zle mluví o NATO.“ Smazali mu kanál, nenechal to jen tak. Začal jmenovat a vypočítávat09.10.24 07:54 USA 0

Podle bývalého prezidenta Zemana ani dosud policie neví, kdo zapálil sklad ve Vrběticích08.10.24 23:13 Česká republika 7

Velký reset vysvětlený za 3 minuty a 23 sekund08.10.24 07:23 Neurčeno 1

Měnové kurzy

USD
23,13 Kč
Euro
25,31 Kč
Libra
30,22 Kč
Kanadský dolar
16,79 Kč
Australský dolar
15,60 Kč
Švýcarský frank
26,98 Kč
100 japonských jenů
15,51 Kč
Čínský juan
3,27 Kč
Polský zloty
5,90 Kč
100 maď. forintů
6,30 Kč
Ukrajinská hřivna
0,56 Kč
100 rublů
24,17 Kč
1 unce (31,1g) zlata
61 441,55 Kč
1 unce stříbra
729,32 Kč
Bitcoin
1 445 273,84 Kč

Poslední aktualizace: 13.10.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 233