Replicon: Big Pharma připravuje další biologickou zbraň

James Corbett

26.9.2024 Komentáře Témata: Očkování, Covid teror 1374 slov

Všichni jsme už slyšeli o mRNA „vakcínách“. Ve skutečnosti, bez ohledu na to, kde se na světě nacházíte a bez ohledu na to, jaký máte názor na Big Pharmu a její triky během lžipandemie, nepochybně znáte lidi, kteří si nechali mRNA píchnout. Možná jste k tomu byli dokonce sami donuceni.

Slyšeli jste však o další generaci „vakcín“, které se Big Pharma chystá vypustit na veřejnost? Říká se jim sa-mRNA vakcíny nebo „replikační“ vakcíny a již byly schváleny v Japonsku, kde se očekává, že se začnou zavádět již příští měsíc.

Pokud se obáváte nebezpečí, které představují „vakcíny“ s mRNA, měli byste se velmi obávat hrozby, kterou představují tyto nové experimentální „vakcíny“ s schopností replikace.

Podívejme se na podrobnosti.

Seznamte se s replikony

[...]

Pokud jste posledních pět let nežili v jeskyni, pravděpodobně už víte o katastrofě s vakcínou mRNA. Ale pokud jste v té jeskyni žili, je na čase začít se seznamovat s tím, co je technologie mRNA „vakcín“, proč jsou z ní technokraté, biobezpečnostní mágové a rádoby kontroloři lidstva tak nadšení a jakou spoušť už napáchala na veřejnosti.

Můžete začít tím, že si pustíte 392. díl podcastu The Corbett Report na téma „Budoucnost vakcín“, ve kterém jsem vysvětlil: „Na rozdíl od očkování, které spočívá ve vnesení imunogenu do těla, se mRNA vakcíny snaží vnést do těla messengerovou RNA s cílem ‚obelstít‘ buňky tohoto těla, aby produkovaly imunogeny, které pak stimulují imunitní reakci.“

Abyste si udělali lepší představu o tom, co to znamená, mohli byste se pak podívat na různá | vysvětlující | videa, která byla na toto téma vytvořena již v počátcích podvodné epidemie s cílem prodat veřejnosti tyto nové nebezpečné injekce proti srážlivosti mRNA.

Dále byste se mohli vrátit a podívat se na přednášku Milkenova institutu o „univerzální vakcíně proti chřipce“, která se konala v říjnu 2019. V diskusi vystoupili Tony Fauci (nechvalně proslulý jako The Real Anthony Fauci) a Rick Bright (tehdy z BARDA, nyní z Rockefellerovy agentury) a uvažovali o užitečnosti globální zdravotní krize pro ospravedlnění vývoje těchto nebezpečných experimentálních mRNA vakcín . . těsně předtím, než se právě taková krize zázračně zhmotnila ze misky netopýří polévky (nebo tak něco).

Nakonec byste se mohli seznámit s horami důkazů o škodlivosti mRNA vakcín, od srdečních obětí přes počet krevních sraženin v těle obětí, úmrtnost ze všech příčin až po různá zranění způsobená vakcínou a nešťastný vedlejší účinek známý jako „náhlá smrt“.

Jakmile však doženete hromady údajů dokumentujících katastrofu mRNA vakcín, budete muset všechny tyto údaje vyhodit z okna. Víte, jednoduché mRNA vakcíny jsou tak poslední podvod. Další velkou věcí budou samozesilující mRNA (sa-mRNA) vakcíny.

Co je to vlastně sa-mRNA (nebo „replicon“) vakcína? Pro odpověď se můžete obrátit na vědecké studie a články, které byly na toto téma publikovány v posledním desetiletí, od „Self-Amplifying Replicon RNA Vaccine Delivery to Dendritic Cells by Synthetic Nanoparticles“ (2014) přes „Self-amplifying RNA vaccines for infectious diseases“ (2020) až po „Rise of the RNA machines – self-amplification in mRNA vaccine design“ (2023) – všechny vám tuto technologii vysvětlí přehlednou a srozumitelnou prózou.

... Dělám si legraci. Tyto články jsou samozřejmě zatíženy neproniknutelnými technobláboly, jako je např:

Zatímco mRNA vakcíny kódují protein, který je předmětem zájmu, replikony byly vytvořeny jako molekulární šasi, které kóduje gen, který je předmětem zájmu (GOI; transgen), a všechny základní prvky umožňující samoamplifikaci replikonové RNA. Rychlá amplifikace replikonové RNA v cílových buňkách zvyšuje expresi zájmového proteinu (např. virového (glyko)proteinu) (obr. 1) a vyvolává ochrannou imunitní odpověď při výrazně nižší počáteční dávce RNA než konvenční mRNA vakcíny [2,3].

Jasné jako facka, že? Myslel jsem si to.

Tak co třeba tato praktická infografika? Pomůže vám to?

[...]

Pořád nic? Dobře, tak si vezměme zkrácenou verzi z článku v časopise Science „The First Self-Amplifying mRNA Vaccine“:

Jak už název napovídá, samozesilující se mRNA obsahuje vybavení potřebné k tomu, aby se po vstupu do buněk mohla vyrábět ve větším množství. Toho se dosáhne tak, že se vstříkne nejen mRNA pro antigen, který vás zajímá (například taková, která kóduje protein hrotu koronaviru), ale také mRNA, která se přeloží na proteiny replikázy, které zase vytvoří více druhů mRNA. Představte si, že někomu pošlete list papíru s nějakou důležitou informací, a pak si představte, že jste mu poslali celou hromadu kopií tohoto listu, aby je mohl distribuovat. Nyní si představte, že jim pošlete hromadu listů materiálu, které se mohou samy sestavit do funkční kopírky a při tom vytočit další listy. Zní to divně a směšně, ale hele, to je biologie pro vás. Tam dole v buňce je to velmi, velmi zvláštní.

Vskutku podivné.

Zkrátka a dobře, jak už jste snad stačili pochopit, ukázalo se, že vakcíny sa-mRNA se podobají vakcínám mRNA... jen jsou horší. Zatímco u mRNA vakcín jste se museli každých pár měsíců vracet do ordinace pro další dávku, sa-mRNA vakcíny se budou... no, samy zesilovat. To znamená, že nejenže se zmocní vašeho buněčného mechanismu, aby vytvořily jakýkoli „protein zájmu“, který si Big Pharma přeje, ale také vytvoří replikázové proteiny, které budou vyrábět více mRNA, jež vytvoří ještě více tohoto „proteinu zájmu“.

Pro ty z nás, kterým se podařilo nenaletět na největší propagandistickou kampaň v moderních dějinách a kteří si uvědomují, že mRNA vakcína je sama o sobě biologickou zbraní, která již zranila a/nebo zabila obrovské množství lidí, by tato nová technologie sa-mRNA měla být velmi znepokojující. Proč? Protože nejenže s sebou nese všechna stejná nebezpečí jako běžné mRNA vakcíny, ale představuje i další rizika spojená s náhodným, nekontrolovaným procesem samoamplifikace.

Jak vysvětluje Světová rada pro zdraví ve svém příspěvku „World Council for Health Raises Serious Concerns About 100-Day Self-Replicating ‚Vaccines‘“, existují čtyři hlavní obavy týkající se této nové technologie.

Nezamýšlené genetické důsledky: Samoreplikující se „vakcíny“ zahrnují vnášení cizího genetického materiálu do těla. Existuje proto možnost, že by sebereplikující se RNA mohla interagovat s jiným genetickým materiálem v těle, včetně lidských chromozomů, což by mělo neočekávané důsledky, včetně změny genetické výbavy jedince a jeho potomků.

Nechtěná produkce bílkovin: Intracelulární translace syntetických molekul mRNA může vést k procesu známému jako posun ribozomálního rámce, při kterém mohou vznikat zkrácené nebo modifikované proteiny (Mulroney a kol., 2023). To může mít závažné zdravotní důsledky, včetně autoimunitních reakcí. Navíc polymeráza RNA alfavirů, která je prvkem obsaženým v samoreplikujících se „vakcínách“ (Low et al., 2022), má nízkou věrnost (Poirier et al., 2016), což znamená, že v každém replikačním cyklu pravděpodobně dojde k chybám (mutacím) v kopírovaných sekvencích, což vede k produkci aberantních proteinů.

Obavy o bezpečnost: Platformy „vakcín“ mRNA jsou ze své podstaty nebezpečné a nebyly podrobeny dlouhodobým studiím bezpečnosti (Halma et al., 2023) ani experimentálním studiím genotoxicity, mutagenity, genomické integrace nebo genomické nestability (Acevedo-Whitehouse & Bruno, 2023). Samoreplikující se „vakcíny“ pravděpodobně představují stejné nebezpečí, ale mají navíc ten problém, že obsahují virovou RNA polymerázu (Tews, 2017), která zvěčňuje produkci mRNA kódující antigen.

Etické aspekty: U samoreplikujících se „vakcín“ by se lidé mohli v podstatě stát mobilními továrnami na „vakcíny“ s velmi reálnou možností přenosu nebo vylučování „vakcínového“ produktu na ostatní prostřednictvím svých tělesných tekutin, plynů a kontaktů. Použití samoreplikujících se produktů GMO jako vakcín tedy vyvolává etické otázky, zejména pokud jde o možnost nechtěného přenosu produktu GMO na osoby, které s jeho přijetím nesouhlasily. Velké obavy vzbuzuje skutečnost, že taková přenosná samoreplikující se GMO technologie umožňuje výrobu biologických zbraní.

Vzhledem k potenciálně katastrofickým důsledkům této nové „očkovací“ technologie by se dalo předpokládat, že bude existovat delší období vědeckého zkoumání, během něhož budou potenciální zdravotní účinky této nové očkovací platformy zkoumány v rámci svědomitých, deset let trvajících klinických testů.

Je to tak?

A očekávali byste, že proběhne důkladná veřejná debata o potenciálních rizicích tohoto experimentálního lékařského zásahu a upřímná diskuse o tom, zda taková rizika opravdu stojí za to podstoupit.

Nebo ne?

Japonsko v první linii

Žádná taková desetiletá studie ani živá veřejná debata o těchto replikonových vakcínách se samozřejmě konat nebude. Pokud jste čtenáři Corbett Report, už to víte. Ale aby bylo jasno, je důležité poznamenat, že tyto sa-mRNA vakcíny nejsou nějakou mlhavou hrozbou potenciálního budoucího nebezpečí. Už jsou tady.

Japonsko totiž získalo pochybné vyznamenání, že je první zemí na světě, která schválila samoamplifikační vakcínu sa-mRNA pro použití u lidí.

Konkrétně loni v listopadu schválilo japonské ministerstvo zdravotnictví, práce a sociálních věcí „Kostaive™ pro intramuskulární injekce“ (alias „ARCT-154“), samoamplifikující mRNA vakcínu proti COVID-19, která, jak nás ujišťuje tisková zpráva výrobce, „vyvolala vyšší (p<0. 05) a déle trvající titry neutralizačních protilátek proti původnímu kmeni i subvariantě Omicron BA 4-5 ve srovnání s 30 μg COMIRNATY®, licencovanou konvenční mRNA vakcínou zaměřenou proti COVID-19.“

Máte o něčem z toho pochybnosti? Buďte v klidu! Jak nás ujišťuje i výrobce: „Většina nežádoucích účinků byla mírná nebo středně závažná a přechodná a nebyly pozorovány žádné závažné nežádoucí účinky související s přípravkem ARCT-154.“

Samozřejmě, že se ve III. fázi studie vakcíny vyskytla jedna „jaterní příhoda“, kterou podle časopisu Science „bude třeba sledovat, až se rozšíří na větší populaci“. Ale nebojte se, lidi. Pravděpodobně o nic nejde. Věřte The $cience™!

A hádejte co? Od schválení původní verze vakcíny Kostaive™ před pouhými deseti měsíci již byla vakcína aktualizována „tak, aby chránila proti subvariantám linie JN.1 Omicron“. A tato aktualizovaná vakcína sa-mRNA již byla schválena k veřejnému použití japonským ministerstvem zdravotnictví, práce a sociálních věcí.

Proč? Inu, podle nejnovější tiskové zprávy výrobce:

Schválení je založeno na klinických důkazech podporujících bezpečnost a účinnost vakcíny sa-mRNA COVID-19 společností CSL a Arcturus Therapeutics, včetně publikovaných údajů prokazujících lepší imunogenicitu vakcíny Omicron BA 4/5 ve srovnání s konvenční posilovací vakcínou mRNA COVID-19 a následných údajů prokazujících trvání imunity až jeden rok.

Všechna tato vysvětlení se však v tuto chvíli zdají být poněkud zbytečná. Proč je aktualizovaná vakcína schvalována bez dlouholetého důkladného testování?

Protože je rok 2024, proto!

Všechny ty roky klinických zkoušek a studií dlouhodobých účinků jsou tak předskokanem. Kromě toho byly tyto studie stejně zmanipulované Velkou farmou. Takže japonští regulátoři by mohli rovnou přejít k věci a dát svému koupenému a zaplacenému odvaru z injekcí proti sraženinám od svých vládců hned schvalovací razítko!

Výsledkem je, že Japonsko je nyní v první linii dalšího útoku biologickou zbraní. Výrobce má totiž v plánu vypustit tyto nově aktualizované a čerstvě schválené sa-mRNA obludy na japonskou veřejnost již příští měsíc, právě včas před říjnovou očkovací kampaní proti COVID-19.

Japonsko se brání

Pokud platí, že na každou akci existuje stejná a opačná reakce, pak by se dalo očekávat, že v Japonsku, první zemi na světě, kde byla tato nová „vakcinační“ technologie použita, bude odpor proti sa-mRNA narůstat. A přesně to vidíme.

Ti, kdo sledovali dopady scamdemie, si skutečně mohli všimnout poměrně silného odporu Japonců proti excesům technokratické agendy biologické bezpečnosti.

V posledních měsících se velmi hlasité a stále viditelnější protestní hnutí v Japonsku dostává na titulní stránky novin po celém světě, protože jeho boj proti převzetí moci velkou farmou nabývá na síle.

V lednu se konala pozoruhodná tisková konference japonské „Studijní skupiny pro otázky vakcín“, která svolala skupinu vysoce postavených japonských lékařů a vědců, aby bili na poplach kvůli „bezprecedentním“ vedlejším účinkům „vakcín“ mRNA.

V dubnu se konalo neméně pozoruhodné shromáždění proti navrhované pandemické smlouvě WHO, na němž se v centru Tokia sešly desetitisíce lidí, aby vyzvaly k vystoupení Japonska z WHO.

Následovalo vytvoření japonského „Národního hnutí na ochranu životů před WHO“, které slibuje bojovat proti „zlému globalismu s kapitálem Big Pharma a WHO jako jeho agenty“ a „chránit životy lidí“ před vakcínou replicon, která je jako „třetí atomová bomba“, kterou nyní vláda shazuje na vlastní lid.

V květnu se pak v Tokiu konalo další masové shromáždění proti WHO. Toto shromáždění vyvrcholilo překvapivým projevem Kazuhiro Haragučiho, bývalého japonského ministra vnitra a komunikací, v němž vyprávěl o svém vlastním boji s rakovinou krátce poté, co dostal mRNA injekce. „Dvě ze tří údajných vakcín, které jsem dostal, byly smrtící dávky,“ prohlásil předtím, než se skutečně omluvil japonskému lidu. „Omlouvám se vám všem. Tolik lidí zemřelo, a přitom nemělo.“ Haraguči zakončil svůj projev shromážděním, které se od zasedajícího poslance slýchá jen zřídka: „Svrhněme tuto vládu!“

A právě minulý měsíc jsme byli svědky toho, jak NHK, japonská národní televizní stanice, odvysílala podrobný průzkum zranění způsobených mRNA vakcínou poté, co od svých diváků obdržela záplavu žádostí o pokrytí tohoto tématu. „Dnes jsme obdrželi více než 2000 zpráv od diváků. Moc vám děkujeme,“ prohlásil moderátor NHK.

Pouhé dva dny po odvysílání tohoto segmentu se japonský ministr zdravotnictví Keizo Takemi dramaticky odpoutal od „bezpečné a účinné“ piety propagandy WHO/Big Pharma: „Pokud jde o to, zda poškození zdraví vakcínou COVID-19 představuje poškození způsobené lékem, naše odpověď v tuto chvíli zní, že bychom se rádi zdrželi komentáře.“

Nyní je září a v Japonsku se objevil další pokus o nátlak proti zavádění repliconu. Koncem tohoto měsíce – jen několik týdnů předtím, než se očekává, že vakcína sa-mRNA bude japonským občanům vpravena do náruče – se v Tokiu uskuteční šestý ročník Mezinárodního summitu o Covidu. Na summitu se sejdou lékaři a zdravotníci z celého světa, aby diskutovali o přetrvávající hrozbě agendy biologické bezpečnosti WHO/Big Pharma a o očkování sa-mRNA. Jeho součástí bude mediální konference, veřejná konference a tisková konference v japonském parlamentu, poté vyvrcholí další masovou demonstrací v centru Tokia.

Pokud budete náhodou v Tokiu od 25. do 28. září, podrobnosti o summitu najdete ZDE. Pokud ne, nezoufejte. Plánuji, že tam budu osobně a budu o událostech informovat.

Mezitím je čas informovat se a šířit informace o vakcínách sa-mRNA – další velké hrozbě pro globální veřejné zdraví.

Replicon: Big Pharma Preps the Next Bioweapon vyšel 16.9.2024 na corbettreport.substack.com. Překlad v ceně 965 Kč Zvědavec.

Známka 1.1 (hodnotilo 53)

Oznámkujte kvalitu článku jako ve škole
(1-výborný, 5-hrozný)

1  2  3  4  5 

Káva pro Zvědavce

41

Být v obraze něco stojí.
Připojte se k ostatním a staňte se
také sponzorem Zvědavce, stačí
částka v hodnotě jedné kávy měsíčně.

Za měsíc září přispělo 84 čtenářů částkou 14 464 korun, což je 41 % měsíčních nákladů provozu Zvědavce.

Bankovní spojení: 2000368066/2010

IBAN: CZ4720100000002000368066
Ze Slovenska 2000368066/8330
IBAN: SK5883300000002000368066
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

[PayPal]

Bitcoin:
bc1q40mwpus89teua4ruhxrtal6v45lc3ye5a9ttud

Další možnosti platby ›

Ve zkratce

Rozsah celosvětového plýtvání potravinami je obrovský26.09.24 19:16 Neurčeno 1

WHO porušuje mezinárodní právo pomocí maskovací operace (video)26.09.24 18:54 Neurčeno 0

Lejnová ojebala Fialu už podruhé za dva týdny. Nebo to Péťa věděl a dezinformoval?26.09.24 18:45 Evropská unie 0

Jaderné odstrašování: Vladimir Putin oznámil aktualizaci ruské doktríny26.09.24 18:35 Rusko 0

Systém stavebního řízení může přijatelně fungovat nejdřív za 12 měsíců26.09.24 15:31 Česká republika 1

Lipavskému s rozhodnutím, zda být ve vládě, „pomáhají“. Možná i právě teď26.09.24 07:02 Česká republika 0

Výroba elektřiny na Ukrajině se snížila o 70 %25.09.24 18:14 Ukrajina 0

K míru nás nedonutíte25.09.24 13:25 Rusko 3

„Rychle navýšit schodek, dokud trvá zděšení z povodní.“ 24.09.24 05:13 Česká republika 0

Izraelsko-libanonská válka zřejmě začala: Výbušná situace23.09.24 18:05 Libanon 4

Petr Fiala vyslal jasný signál 23.09.24 16:20 Česká republika 4

V OSN byl jednotně schválen „Pakt pro budoucnost,“ dokument, který zavádí globální diktaturu23.09.24 12:20 Neurčeno 0

Buď to zrušíte, nebo budou nepokoje. Itálie proti zákazu spalovacích motorů23.09.24 12:10 Itálie 0

Skandál v Polsku. 336 tisíc víz pro migranty!23.09.24 12:00 Polsko 0

Hlasování českých europoslanců o usnesení EU parlamentu o dodávkách raket dlouhého doletu Ukrajině pro údery v ruském vnitrozem22.09.24 16:35 Evropská unie 0

Facebook zablokoval stránku organizace, která po povodni pomáhá v Zátoru22.09.24 12:56 Česká republika 2

Projev předsedy vlády 22.09.24 07:54 Česká republika 0

Digitální kompakt OSN prosazuje digitální ID pro všechny na planetě a cenzuru k prosazení Agendy 203022.09.24 07:28 Neurčeno 0

5demolice dostala výprask!21.09.24 18:16 Česká republika 11

Kam poslat pomoc obětem povodní21.09.24 12:15 Česká republika 0

Měnové kurzy

USD
22,49 Kč
Euro
25,14 Kč
Libra
30,18 Kč
Kanadský dolar
16,69 Kč
Australský dolar
15,51 Kč
Švýcarský frank
26,59 Kč
100 japonských jenů
15,55 Kč
Čínský juan
3,21 Kč
Polský zloty
5,88 Kč
100 maď. forintů
6,34 Kč
Ukrajinská hřivna
0,55 Kč
100 rublů
24,28 Kč
1 unce (31,1g) zlata
60 161,60 Kč
1 unce stříbra
722,72 Kč
Bitcoin
1 468 007,83 Kč

Poslední aktualizace: 26.9.2024 21:00 SEČ

Tuto stránku navštívilo 2 646